Canon imageFORMULA DR-G1100

imageFORMULA DR-G1100

Izuzetno kvalitetan produkcijski A3 skener velike brzine za namjensko skeniranje i kritične zadatke. Savršeno za centralizirane ili udaljene urede i specijalizirane odjele za skeniranje.

DR-G1100

Prednosti

 • Skeniranje u boji velikom brzinom do 200 ipm
 • Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 500 listova
 • Pouzdan ulagač za upravljanje raznim vrstama dokumenata
 • Ulaganje s prednje strane i polukružna staza za praktično rukovanje
 • Robustan dizajn za veća radna opterećenja
 • Vrlo kvalitetna obrada slike

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-G1100

Produktivnije i brže skeniranje


Radite produktivnije uz vrlo brzi DR-G1100 produkcijski skener. Omogućava skeniranje do 100 ppm/200 ipm, crno-bijelo i u sivim nijansama.
Namjenski čip pomaže u postizanju punih nazivnih brzina čak i kada je odabrano više funkcija za obradu slike. Ulagač dokumenata kapaciteta 500 listova omogućava skeniranje velikih serija dokumenata radi uštede dragocjenog vremena.

Poboljšano upravljanje dokumentima


Serija naprednih značajki za upravljanje papirom povećava učinkovitost skeniranja i osigurava bolje rezultate, bez obzira na kombinaciju vrsti dokumenata. Plošna staza za ulaganje papira osigurava glađe skeniranje i sprječava oštećenja, naročito tankog papira, dok tri načina rada za ulaganje papira pružaju opcije za pouzdano upravljanje raznim vrstama dokumenata. Senzori za prepoznavanje zaklamanih listova kod uređaja DR-G1100 sprječavaju oštećenje dokumenata, dok senzor za ultrazvučno prepoznavanje obostranog ulaganja upozorava korisnika u rijetkim slučajevima kada dođe do dvostrukog ulaganja.

Dizajniran imajući u vidu rukovatelje


Dizajn uređaja DR-G1100 s prednjim umetanjem nudi vam praktičnost i udobnost te vam omogućuje ulaganje i vađenje dokumenata bez napora dok ste u sjedećem položaju. Tipke na upravljačkoj ploči i tipke za zadatke dizajnirane su tako da su lako vidljive i u razini očiju.

Napravljen za veća opterećenja


Unatoč kompaktnim dimenzijama, DR-G1100 robusne je konstrukcije kako bi se mogao nositi sa zahtjevnim svakodnevnim tijekovima rada modernih tvrtki, uz preporučeni dnevni radni ciklus do 25 000 skeniranih dokumenata. Savršeno je rješenje za razne poslovne sektore, uključujući centralne korporacijske urede i odjele za skeniranje.

Vrlo kvalitetna obrada slike


Kako biste svaki put dobili vrhunske rezultate, DR-G1100 ima cijeli niz inteligentnih značajki za obradu slike. Napredni način poravnavanja stranica omogućava skeneru ne samo da prepoznaje i ispravlja dokumente koji se uvlače pod kutom nego i da izvrši drugu provjeru na temelju nagnutog teksta na skeniranim slikama. Način rada Folio omogućava skeniranje medija do veličine A1. Značajka MultiStream izrađuje dvije slike, kao što je crno-bijela za optičko prepoznavanje teksta (OCR) i u boji za arhiviranje, dok značajka Character Emphasis poboljšava čitljivost radi boljeg OCR prepoznavanja.

Raznovrsne opcije i softver


Za jednostavno skeniranje povezanih materijala povežite DR-G1100 s opcionalnom plošnom A3 jedinicom za skeniranje 201 ili plošnom A4 jedinicom za skeniranje 101 tvrtke Canon. Među drugim opcijama su naknadni utiskivač i dekoder šifre serije. U kompletu je softver CapturePerfect tvrtke Canon koji omogućava jednostavno serijsko skeniranje uz povezivanje na SharePoint.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-G1100, njegovim značajkama i mogućnostima.

Scanning speed A4 (single sided)

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

Automatic document feeder

Automatski ulagač dokumenata

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevna količina skeniranja

A3

Obostrano A3 skeniranje

icon

Učinkovito skeniranje u serijama

USB connection

Poboljšana kvaliteta slike

 • Skener

 • Disk za postavljanje

 • Kofax VRS disk

 • Dokumentacija

 • USB kabel

 • Kabel za napajanje

 • Krpa za čišćenje

Priloženi softver

Saznajte više o softveru priloženom uz skener.

Aplikacije tvrtke Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava brzo i učinkovito skeniranje dokumenata u serijama. Pruža napredne opcije skeniranja uz prikaz više prozora, kao i prikaz sličica.

 • Dobit ćete precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući izboru značajki za poravnanje, poboljšanje čitljivosti i oštrinu
 • Pritiskom tipke skenirajte izravno u e-poštu, PDF datoteku ili prezentaciju
 • Registrirajte rutinske zadatke, uređujte i upravljajte datotekama te im mijenjajte raspored bez previše truda
 • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

Kofax VRS

Vodeći softver za obradu slike na tržištu, VRS skraćuje vrijeme potrebno za ručnu pripremu dokumenata, poboljšava kvalitetu skeniranih slika i maksimalno poboljšava značajke skenera za velike količine zadataka. Poboljšana čitljivost i veća brzina OCR prepoznavanja povećavaju produktivnost.
Kompatibilnost: Windows

Paket za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.