Spremnici s tintom za pisače PIXMA

Neke stvari bolje funkcioniraju zajedno. Zato ima smisla koristiti originalne tinte i fotopapir tvrtke Canon koji su dizajnirani u skladu s pisačima PIXMA kako bi se postigli najbolji mogući rezultati. Za prekrasan i dugovječan ispis pouzdajte se u tinte razvijene u tvrtki Canon.

Zašto koristiti originalne potrošne materijale tvrtke Canon?

Originalne Canon tinte bude ono najbolje u vašem pisaču tvrtke Canon, što znači da uvijek možete biti sigurni u iznimne rezultate. Uz Canon tinte vaš će pisač tvrtke Canon pružati vrhunske rezultate.

Svjetlije, preciznije boje


Originalna formula tinte tvrtke Canon omogućuje ispis nevjerojatno svijetlih i preciznih boja zahvaljujući kojima će vaše fotografije biti uistinu nezaboravne. Nijanse kože izgledaju vrlo prirodno, a svijetle boje živopisne su i realistične. Pigmentna crna tinta koja se koristi za ispis dokumenata omogućava ispis jasnih otisaka malih slova i oštrih linija.

Dugotrajne fotografije


Originalne tinte tvrtke Canon i papiri za fotografije stvoreni su jedno za drugo. Zahvaljujući tome moći ćete kod kuće izraditi otiske vrhunske kvalitete koji će biti otporni na izbljeđivanje još dugo nakon ispisa. Ispisom pomoću naših fotopisača upotrebom originalnih tinti ChromLife100, ChromaLife100+ ili LUCIA na fotopapirima tvrtke Canon svoje ćete fotografije zaštititi za cijeli život.

Zaštitite svoj pisač


FINE je jedinstvena tehnologija ispisne glave tvrtke Canon koju koristimo u svim pisačima PIXMA, a koja omogućava izvanrednu kvalitetu slike i brz ispis dokumenata. S otvorima mlaznica za tintu promjera svega 0,009 mm, važno je koristiti tinte čija je formula posebno prilagođena preciznim ispisnim glavama FINE. Originalne tinte osiguravaju kvalitetu ispisa i produžuju vijek trajanja pisača.

Kako prepoznati originalne tinte?

Originalni spremnici s tintom tvrtke Canon dolaze u dvije vrste ambalaže: papirnatoj ili plastičnoj. U nastavku možete pronaći informacije o načinu njihovog prepoznavanja.

Tinta u papirnatoj ambalaži

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Kako biste mogli bolje raspoznati originalnu tintu tvrtke Canon, na kartonskoj ambalaži svih originalnih spremnika s tintom utisnut je jedinstveni hologram tvrtke Canon. Hologrami imaju jedinstvene značajke koje mijenjaju izgled ovisno o kutu gledanja. Iz određenih kutova možete uočiti riječi "Canon" i "Genuine", a grafički prikaz prelijeva se iz ravnih linija u valovite.

Tinta u plastičnoj ambalaži

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Blister ambalaža (od termoformirane plastike) trgovinama u maloprodaji pruža optimalnu zaštitu proizvoda i učinkovitu izložbenu prezentaciju. Jedinstven i ekskluzivan oblik blister ambalaže s tintom tvrtke Canon u kombinaciji s kvalitetnom završnom obradom (tisak i pečaćenje) omogućavaju jednostavno prepoznavanje originalnog proizvoda. Naša blister ambalaža s tintom izrađena je od barem 70 % recikliranih materijala.

Pronađite informacije o vrsti tintnih sustava i tehnologija na kojima se temelje tinte PIXMA. Saznajte kako se izračunava broj stranica koje se mogu ispisati za svaku tintu te koliko možete uštedjeti uz XL tinte.

Spremnici FINE

[MASTER] Picture_Spremnik s tintom FINE

Sustav spremnika s tintom FINE pruža maksimalnu praktičnost, uz samo dva spremnika koji se trebaju zamijeniti. Spremnik u boji sadrži cijan, magenta i žutu tintu za ispis u boji, dok spremnik s crnom bojom sadrži pigmentnu crnu tintu za ispis teksta. Ovaj se sustav obično koristi na osnovnim modelima pisača.

Odvojeni spremnici tinte

[MASTER] Picture_Odvojeni spremnici tinte

Sustav odvojenih spremnika tinte optimizira učinkovitost tinte jer svaka boja tinte ima vlastiti spremnik koji se pojedinačno mijenja, što znači da pojedinačne boje trebate promijeniti tek kad se potroše. Uz 5 ili više boja tinte sustavi pojedinačnih spremnika tinte pružaju ispis visoke kvalitete, a koriste se na pisačima srednje i visoke razine.

Uštedite novac uz XL tinte

Uštedite novac na originalnoj Canon tinti uz dodatne XL spremnike velike iskoristivosti koji pružaju više ispisa za manje novca. Uštedite uz dvostruka i višestruka pakiranja – ti praktični kompleti izuzetno su ekonomični.

Iskoristivost tinte

Bilo da kupujete zamjenski spremnik s tintom ili potpuno novi pisač, važna stavka koju trebate uzeti u obzir broj je stranica koje se mogu ispisati uz jedan spremnik s tintom – ono što se podrazumijeva pod iskoristivošću tinte.

Pretraživač potrošnog materijala

Pronađite odgovarajući spremnik ili spremnik s tintom i papir za svoj pisač PIXMA zahvaljujući pretraživaču potrošnog materijala. Stvarajte kvalitetne i dugovječne fotografije ili dokumente profesionalnog izgleda uz originalan potrošni materijal iz tvrtke Canon.