Pisači MAXIFY za male urede

Povećajte potencijale svog malog ureda pomoću robusnih i produktivnih pisača MAXIFY za male urede. Savršeno jeftino rješenje za male urede s najviše 5 zaposlenih u kojima se ispisuje između 250 i 1500 stranica mjesečno.

MAXIFY-convinience-and-speed

Praktičnost i brzina

Uz naše pisače s mogućnošću rukovanja velikom količinom papira i višenamjenskim uređajima s ugrađenim automatskim ulagačima dokumenata kapaciteta 50 listova, rukovanje dokumentima s više stranica jednostavno je i predstavlja pravi užitak. Zahvaljujući velikim brzinama ispisa i brzom ispisu prve stranice, više nećete morati čekati na dokumente. Višenamjenski pisači za male urede omogućavaju i spremanje najčešćih radnji za brz pristup.

Bežična veza

Zahvaljujući Wi-Fi i Ethernet vezi moći ćete jednostavno dijeliti funkcije za ispis i skeniranje te ispisivati s bilo kojeg mjesta. Aplikacija MAXIFY Printing Solutions tvrtke Canon i Apple AirPrint™ pojednostavljuju bežični ispis s pametnih telefona i tableta. Možete ispisivati putem bežične mreže, izravno s pristupne točke ili čak putem interneta, uz podršku za informatički oblak.

Saznajte više

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Kontrola pisača

Udaljeno korisničko sučelje omogućava vam mrežni nadzor i kontrolu pisača za bezbrižan rad. Možete provjeriti status pisača i razine tinte te pratiti ukupnu upotrebu ili upotrebu u određenom načinu rada (primjerice crno-bijeli obostrani ispis). Osim toga, udaljenim putem možete ograničiti određene radnje poput kopiranja u boji te mijenjati postavke pisača, npr. postavke za Cloud Link.

Napredno skeniranje

Značajka skeniranja u e-poštu koja je dostupna na višenamjenskim pisačima za male urede omogućava vam slanje skeniranih dokumenata izravno sa zaslona pisača na odabrane adrese e-pošte ili pak izradu skice e-pošte sa skeniranim dokumentom putem usluge svoje web-pošte (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) u obliku privitka. Osim toga, skenirane dokumente možete učitati izravno na Evernote, Dropbox, Google Drive i SkyDrive ili ih skenirati na mrežnu lokaciju.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Uštedite novac na tinti i papiru

Izuzetno veliki spremnici s tintom velikog kapaciteta omogućavaju ispis do 2500 crno-bijelih dokumenata i 1200 dokumenata u boji uz nizak trošak po stranici. Opcija višestrukog pakiranja s 4 boje sadrži cijeli komplet zamjenskih tinti za još isplativiji ispis. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Radite kod kuće?

Pogledajte naš asortiman pisača MAXIFY za kućne urede koji osiguravaju visoku produktivnost i idealni su za one koji rade kod kuće.

Naši pisači MAXIFY za kućne urede

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint je zaštitni znak tvrtke Apple Inc.