Ovaj uspon ispenjali su obučeni profesionalci sa sigurnosnom opremom i uz dozvolu vlasnika građevine; stoga vas molimo da ne pokušavate imitirati bilo koji dio pothvata.

Dijelite svoje fotografije i videozapise i uživajte u njima

Tijekom godina prikupit ćete stotine dragocjenih fotografskih uspomena s različitih fotoaparata, memorijskih kartica i uređaja. Kako biste jednostavnije upravljali i uživali u njima kada god to želite, dobra je ideja čuvati ih na jednom mjestu.

Jedan koristan savjet za snalaženje u brojnim fotografijama je da ih pregledate odmah nakon snimanja. Na taj način smanjit ćete gomilanje fotografija koje nikada više nećete pogledati. Pažljivo razmislite koje fotografije želite zadržati; pregledom na velikom zaslonu možete vidjeti više detalja i lakše odlučiti koje su najbolje.

Canonov Connect Station jednostavan je način pohrane fotografija i videozapisa na jednom mjestu kako biste s prijateljima i obitelji u njima mogli uživati na HDTV-u u svojem domu. Dodirnite svoj fotoaparat Canon s uključenom funkcijom Dynamic NFC za bežični prijenos slika ili uvezite datoteke pomoću memorijske kartice ili USB-kabela. Connect Station možete upotrebljavati za jednostavno dijeljenje fotografija na društvenim medijima i albumima na mreži kao što je irista, za bežično ispisivanje i organizaciju velike količine uspomena s različitih uređaja.

Podijelite fotografije