Sigurnosna kopija vaših dragocjenih uspomena

Vaše fotografije i videozapisi su neprocjenjivi. To su sjećanja na jedinstvene i neponovljive trenutke – zato je vrlo važno da ih redovito i sigurno pohranjujete. Međutim, nije uvijek jednostavno pronaći vrijeme za odabir i pohranu samo onih najboljih. A što duže ostanu na memorijskoj kartici ili pametnom telefonu, veća je vjerojatnost da ćete ih izgubiti ili zaboraviti.

Ako upotrebljavate opcije za pohranjivanje na mreži, ne morate se brinuti. Prijenos na uslugu pohranjivanja u oblaku ili vašu omiljenu društvenu mrežu znači da se vaša sjećanja neće tako lako izgubiti. Naši najnoviji fotoaparati s opcijom sinkronizacije slika pretražuju nove slike i prenose ih na željeni oblak ili društvene medije kao što su Flickr, Google Drive ili na Canonovu platformu irista. Možete odabrati i automatsko pohranjivanje slika na svoje računalo, pametni telefon ili tablet.

Ako želite izraditi sigurnosnu kopiju svojih fotografija na mreži, provjerite našu platformu irista. Radi se o platformi na bazi oblaka koja vam omogućuje sigurnu pohranu i uživanje u galerijama fotografija kao nikada do sada.

Izrađujte rezervne kopije fotografija