Dobro došli u München, nadamo se da ste ponijeli dasku za surfanje. Dođite i pridružite nam se s Taom, Alexom i Karinom, tri najzanimljivija riječna surfera na svijetu, na obalama rijeke Eisbach, doma riječnog surfanja.

Upoznajte naš interaktivni doživljaj na mobilnom ili stolnom uređaju te istražite ovu nevjerojatnu surfersku zajednicu u srcu Njemačke. Osjetite kako je to biti na profesionalnom snimanju uz najnoviju opremu tvrtke Canon u rukama. Uzmite naš EOS-1D X Mark II i zumirajte kako biste snimili usklađeno surfanje Alexa i Karine na ovoj divljoj rijeci. Snimajte brzu akciju, Taove snimke pri slabom osvjetljenju dok reže val noću, izvodeći trikove, a zatim ih podijelite s prijateljima.

Kao i svim "Come and See" pričama, nadamo se da smo vas nadahnuli da uzmete fotoaparat ili pametni telefon u ruke i krenete na istraživanje. Dopustite nam da vam pomognemo u snimanju nevjerojatnih snimaka kroz naše videozapise s uputama i savjetima za dodatnu opremu. Otkrijte priče koje su na vašem pragu, pronađite svoj glas, podijelite ga s drugima kako biste ih potaknuli da dođu i uvjere se.

Istražite naš interaktivni doživljaj Gradskih surfera ovdje.

The story of the wave

Priča o valu

Ponoć je i nalazite se usred grada. Znate što? Valovi su dobri! Pridružite se gradskim surferima u Münchenu i otkrijte priču o valu na rijeci Eisbach.

Meet the surfers: Tao, Alex and Karina

Upoznajte surfere: Tao, Alex i Karina

Upoznajte tri poznata riječna surfera u Münchenu koji su nam pomogli ispričati najnoviju "Come and See" priču.

Take better portraits

Snimajte bolje portrete

Portrete je lako snimati, ali zahtjevno savladati. Naši korisni osnovni savjeti pomoći će vam pretvoriti dobre snimke u odlične.

How to use natural light

Način upotrebe prirodnog svjetla

Saznajte malo više o tome kako se svjetlo mijenja u različito doba dana. Saznajte kako koristiti postavke fotoaparata kako biste ga najbolje iskoristili.

Shoot sharper fast-moving action

Snimajte oštrije snimke brzih pokreta

Snimanje odličnih akcijskih snimaka, primjerice gradskih riječnih surfera, snowboardera ili trkača, znači da morate razmišljati unaprijed.

Capture stunning details, even in low light

Snimajte nevjerojatne detalje, čak i pri slabom osvjetljenju

Snimanje detalja kada je svjetlost slaba može biti izazov, naročito ako koristite fotoaparat na pametnom telefonu. Saznajte više o upotrebi otvora blende, ISO postavkama i brzinama zatvarača.

Zoom in and capture fast action

Zumirajte i snimite brzu akciju

Fotografiranje akcije svodi se na hvatanje trenutaka u djeliću sekunde pa morate pratiti akciju.

Behind the scenes - City Surfers

Iza kulisa – Gradski surferi

Svjetla, kamera, surfanje! Dođite i zavirite iza kulisa Canonovih Gradskih surfera na rijeci Eisbach.

Side by side: Canon cameras versus smartphone cameras

Bok uz bok: fotoaparati tvrtke Canon u usporedbi s fotoaparatima pametnih telefona

Tijekom našeg nedavnog snimanja filma Gradski surferi, zamolili smo vrsnog amaterskog fotografa da nam pomogne usporediti snimke snimljene najnovijim fotoaparatima tvrtke Canon i fotoaparatima vodećih pametnih telefona. Pogledajte rezultate.

The kit you need for shooting and instant sharing

Komplet koji vam treba za snimanje i trenutačno dijeljenje

Uz odgovarajuću opremu možete trenutačno podijeliti spektakularne fotografije s prijateljima i pratiteljima.

The perfect kit for portable flexibility

Savršen komplet za prijenosnu fleksibilnost

Nije uvijek praktično nositi veliki fotoaparat i torbu s dodatnom opremom. No kada fotoaparat pametnog telefona ne može pružiti vrhunsku kvalitetu slike, trebate fotoaparat koji može.

A kit list for controlling the light

Popis opreme za kontroliranje osvjetljenja

Ako želite snimati kreativne, dobro osvijetljene snimke koje dočaravaju ugođaj, trebat će vam odgovarajući komplet opreme.