Za posao

Razumijevanje upravljanja dokumentima

Gubi li Vaše osoblje i dalje vrijeme tražeći dokumente?

Uredski zaposlenici izgube i do osam sati tjedno tražeći dokumente*, što za kompaniju predstavlja gubitak i vremena i novca. To ne mora biti tako. Uz Canonova rješenja za upravljanje dokumentima možete učinkovitije upravljati dokumentima, smanjiti manualnu obradu i omogućiti trenutno pronalaženje i preuzimanje dokumenata bez obzira gdje se oni nalazili. Dakle, ukoliko želite raditi pametnije, uštediti novac Vašoj kompaniji i smanjiti stres u uredu zahvaljujući upravljanju dokumentima, sada to možete.

Canonovo upravljanje dokumentima na jednostavan način osnažuje sva područja Vašeg poslovanja kako bi učinkovitije koristili  informacije iz dokumenata. Ono omogućuje brzo i točno pretraživanje i lociranje dokumenata bez pomicanja ijednog papira ili čak ustajanja od Vašeg stola.

Razmjena i distribucija dokumenata bez potrebe slanja fax poruka ili dugotrajnih poštanskih usluga, udovoljavanje željama Vaših kupaca brže i jednostavnije nego ikad, i sve to radeći iz Vašeg sjedišta, podružnice ili doma. 

Naši izvrsno obučeni savjetnici poslovnih rješenja rade s Vama kako bi razumjeli Vaše potrebe. Uz značajno iskustvo koje posjeduju mogu Vam pomoći u otkrivanju potencijalnih poboljšanja koje upravljanje dokumentima može pružiti Vašem poslovanju. A zahvaljujući činjenici da su naši sustavi modularni i da ih je jednostavno  ugraditi bez prevelikih preinaka unutar Vaših postojećih procesa, minimiziraju troškove i prekide u poslovanju s kojima se novi sustavi često susreću.

Dakle, uz stručnost u različitim industrijskim sektorima i različitim područjima primjene u pravu, medicini, edukaciji, osiguranju, itd. Canonovo upravljanje dokumentima je posebno osmišljeno za realizaciju potencijala Vašeg poslovanja i pružanje brzog i mjerljivog povrata na investiciju.

Odaberete li rješenja tvrtke Canon, moći ćete iskoristiti naše jedinstvene ponude “cjelovitih proizvoda” kroz samo jedan kontakt s našim iskusnim savjetnicima koji mogu preporučiti pravu komponentu, specifičnu za vaše poslovne potrebe. Osim toga, naša stalna podrška omogućit će da se Vaš sustav nastavi razvijati u korak s Vašim potrebama za promjenom.

*Blue Lion istraživanje

spacer
					image
Pripadajući softver
Therefore™
ADOS
Vaša rješenja
Document Accounting programsko rješenje
Upravljanje dokumentima
Distribucija dokumenata
Sigurnost
Upravljanje ispisom i uređajima
Upravljanje bojom
Hodogram proizvodnje
Varijabilan ispis podataka
Profesionalna rješenja ispisa [PDF, 736 KB]