Zašto postati partner tvrtke Canon?

Kroz suradnju s partnerima, kanal za partnere tvrtke Canon prikuplja vještine i inovacije za razvijanje snažne robne marke, proizvoda, rješenja i usluga tvrtke Canon, potičući time uspješnu i međusobno korisnu suradnju.

U tvrtki Canon shvaćamo da naši partneri trebaju:

 • Jasan put do ostvarivanja dobiti i postizanja konkurentnosti u odnosu na druge proizvode i usluge
 • Inovativne i tržišno konkurentne proizvode
 • Pouzdanu isporuku i podršku za proizvode tvrtke Canon
 • Tržišno etabliranog partnera

Jednostavnost poslovanja

U tvrtki Canon trudimo se svojim partnerima olakšati poslovanje; odlučni smo u tome da vas podržimo na svakom koraku putovanja, od planiranja do postprodajne podrške. Naš pristup poslovanju vodi se filozofijom Kyosei, koja označava “suživot i poslovnu suradnju za opće dobro”. Izuzetno smo ponosni na svoje zaposlenike koji kontinuirano demonstriraju tu filozofiju. Partnerskoj interakciji pristupamo ljudski i kolaborativno – nastojimo shvatiti probleme s kojima se suočavate te težimo dugoročnoj, međusobno korisnoj i uspješnoj suradnji.

Planirajte svoje poslovanje

Postoje dva različita programa za partnere tvrtke Canon koje smo dizajnirali tako da osiguramo savršeno rješenje za vaše kapacitete i razinu stručnosti. Kroz suradnju s vama utvrdit ćemo koji je najprikladniji za vaš godišnji poslovni plan. Podržat ćemo vaše poslovne ciljeve i omogućiti vam da rastete zajedno s tvrtkom Canon. Identificirat ćemo područja za razvoj kako bismo vam pomogli ostvariti dodatnu vrijednost, kompetencije i poslovne prednosti. Vaš poslovni plan uključuje dubinsku analizu vas kao partnera koja će nas usmjeriti u dogovorenom strateškom smjeru – istaknutom kroz jasne ciljeve i viziju budućnosti. Kroz međusobnu suradnju izradit ćemo plan aktivnosti koji će nam pomoći da ostvarimo tu viziju, a svakih šest mjeseci pratit ćemo napredak i prilagođavati ga kako bismo bili sigurni da ste na pravom putu. Svojim namjenskim upravljanjem računima i stručnim konzultacijama donijet ćemo vam velike poslovne mogućnosti i dragocjene uvide u stanje na tržištu.

Omogućavanje vašeg poslovanja

Programi za partnere tvrtke Canon obuhvaćaju opsežan skup certifikata. Prvi korak sastoji se od demonstracije vaše sposobnosti postizanja visokog standarda vještina i znanja potrebnih za isporuku kvalitetnih usluga kupcima. Certifikati označavaju vaše područje stručnosti i opseg asortimana koji možete pružiti novim korisnicima. Certifikati vam omogućavaju pokazivanje svojih vještina, ostvarivanje dobiti i postizanje većeg zadovoljstva kod krajnjih korisnika. Fokusirani smo na razvoj kompetencija vašeg tima po pitanju Canonove tehnologije, kako u pripremi za prodaju, tako i u prodaji i postprodajnoj podršci. Osigurat ćemo vam pristup portalu za učenje tvrtke Canon koji nudi kombinaciju osobne i online obuke i koji je dizajniran za opremanje vašeg tima temeljnim znanjima i iskustvima potrebnim za poticanje rasta.

Povećajte svoju dobit

U svojim programima za partnere prepoznajemo različite vrste partnera koji imaju različite motive za suradnju s tvrtkom Canon i samim time zahtijevaju različite razine podrške. Razina podrške koju ćete primiti ovisi o sljedećim stavkama:
 • Vaša odanost i posvećenost
 • Certifikati
 • Kapaciteti
Poslovni motivi ključan su element naših programa za partnere. Tvrtka Canon osigurat će vam monetarno pogodan paket koji vam jamči povrat ulaganja. Motivi će biti usklađeni s vašim poslovnim planom s ciljem da vam pomognu u rastu i privlačenju novih klijenata. Aktivno podržavamo rast, uštedu potrošnje bubnjeva i potrošnog materijala, zajednički marketing, ponude, promocije proizvoda i izložbene promocije te posebne ponude.

Generiranje potražnje

Identitet Canonovog partnera, izložbeni materijali i događanja pomoći će vam u povećanju vidljivosti na tržištu i postizanju prepoznatljivosti kod potencijalnih kupaca. Prisutni smo na međunarodnim izložbama kao što je EXPO – na kojima možete dodatno proširiti svoj krug potencijalnih kupaca. Koristimo online alat za lociranje partnera kako bismo potencijalne kupce iz vaše regije usmjerili prema vama i pomogli vam s preporukama u vezi toga kako pristupiti jasnim i kvalitetnim podacima klijenata. Pomoći ćemo vam i s izradom primamljivih angažiranih poruka kojima ćete potaknuti generiranje potražnje za vaše kupce i potencijalne kupce. Ovisno o vašoj razini certificiranosti i kompetencija, podržat ćemo vas kroz dodatne uvide u vertikalne industrije (npr. proizvodnja, obrazovanje, pravni aspekti) i promidžbene materijale za ciljanje voditelja raznih odjela (npr. financijskih, IT i marketinških odjela).

Prodaja

Svi želimo potaknuti prodaju, pa vam stoga pružamo čitav komplet alata koji će vam pomoći u poslovanju. Alati za prodaju uključuju sljedeće:
 • Alate za usporedbu konkurencije i protuargumente
 • Analitička izvješća
 • Podršku za evente
 • Konfiguratore
 • Vertikalne alate
 • Materijale za provođenje kampanje
 • Sadržaje za vodstvo
Tim alatima za prodaju možete pristupiti putem našeg portala za partnere koji funkcionira kao vaš online voditelj računa, aktivan bez prestanka, a pruža vam sve potrebne informacije. Osim toga, tijekom godine redovito provodimo promocije i inicijative s ciljem poticanja prodaje partnera.

Ispunite i nadmašite očekivanja svojih kupaca

Nakon što ostvarite prodaju, naša će vam služba za podršku nastaviti pomagati, osiguravajući vrhunsko korisničko iskustvo i pomoć prilikom generiranja buduće rastuće potražnje. Nudimo sljedeće:
 • Alati za daljinski servis
 • Korisnička služba
 • Programi razvoja servisnih inženjera
 • Obuka
 • Tehnička podrška na licu mjesta
 • Osiguravanje za budućnost