Print Foundry napreduje na tržištu fine umjetnosti i fotografije uz Canon

Osnovana 2008., tvrtka The Print Foundry započela je kao servis za digitalni ispis fotografija pod nazivom Creative Wall Art koja se bavila proizvodnjom fotografskih proizvoda široke potrošnje kao što su ispis na platnu i uokvireni ispisi. Nakon što je promijenila naziv u The Print Foundry, tvrtka je krenula u unaprjeđenje svoje tehnologije za digitalni tisak kako bi mogla zadovoljiti zahtjeve za visokom kvalitetom ispisa.

Siguran pobjednik, imagePROGRAF tvrtke Canon i njegova tehnologija tiska s 12 boja, odabran je zbog svoje kvalitete ispisa na raznim medijima i superiornih mogućnosti kalibracije boja. Te karakteristike izravno su potaknule brz napredak tvrtke The Print Foundry na ciljanim tržištima u samo nešto više od godinu dana. Portfelj klijenata im je impresivan, a obuhvaća velike maloprodajne trgovine, kao i mnoštvo umjetnika i priznatih fotografa.

TPF-image1

"Canon je partner s kojim je odlično raditi. Često od njih tražimo savjete za svoje zamisli te raspravljamo o novim rješenjima za proizvode i o najboljem načinu iskorištavanja uređaja imagePROGRAF, a uvijek su tu ako nam što zatreba."

Renato Tavares, osnivač