Screentec pruža svijet u punoj boji

Tvrtka Screentec iz Južnog Walesa počela je uočavati promjene na tržištu gdje su klijenti shvatili da ispis može nadići sferu velikih količina, da boje ne moraju biti ograničene nego prilagođene i da se male naklade mogu proizvesti u neograničenim nijansama. Ako želite zadržati mjesto na vrhu, morate prigrliti svijet digitalnog tiska, i to brzo.

Danas, nakon što je dodala dva pisača za široki format Océ Arizona, tvrtka Screentec povećala je promet za više od 40%, proširila je poslovanje na internetsku prodaju i razvila jedinstvene načine kombiniranja digitalnog tiska, sitotiska i litografskog tiska kako bi klijentima približila dosad nezamisliv asortiman proizvoda i usluga. Što je najvažnije za Screentec, otkad je tvrtka dodala digitalni tisak uz pisače tvrtke Canon nikada nije propustila rok koji je dobila od klijenta.

screentec-image1
screentec-image2

"Kada bih jednom riječju morao opisati klijenta tvrtke Canon, rekao bih "spokojan". Od pouzdanosti i prilagodljivosti uređaja do usluge i podrške koju pružaju zaposlenici i inženjeri, teško da bih igdje mogao pronaći manu."

Darren James, glavni direktor