Stralfors definira budućnost komunikacije s klijentima uz pomoć tvrtke Canon

Tvrtka Stralfors bavi se upravljanjem komunikacijom s klijentima i ima dugu tradiciju u industriji tiska. Otkad je 1919. godine započela s radom kao tiskara u švedskom gradu Ljungbyju, tvrtka je rasla i razvijala se, a danas ima podružnice u sedam država – u Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Norveškoj, Poljskoj, Švedskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.
U dinamičnom svijetu komunikacija, tvrtka se može pohvaliti razvojem i prodajom inovativnih komunikacijskih rješenja koje tvrtkama pružaju nove mogućnosti za uspostavu snažnijih, prilagođenih odnosa s klijentima. Jedan od važnih stupova ove ponude rješenje je tvrtke po nazivu "bijeli papir", a klijentima omogućava dinamičan tisak cijenom pristupačnijih ciljanih, prilagođenih komunikacijskih materijala ispisivanjem potrebnih informacija za svaku komunikaciju u jednom prolazu.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

“Većina naših klijenata sada koristi jednosmjernu produkciju. Zahvaljujući mogućnostima koje pruža ColorStream sada mogu postići više, primjerice upotpuniti svoje dinamične poruke digitalnim slikama. Fokusiramo se na poboljšanja i relevantnost informacija upućenih klijentima.”  Tony Plummer, glavni direktor za UK, Stralfors