Canon VB-M720F

VB-M720F

Kamera s fiksnim standardnim kućištem VB-M720F i razlučivošću od 1,3 MP ima izuzetno široko vidno polje od 112° uz odlične radne značajke pri slabom osvjetljenju. Prilagodljive mogućnosti montaže za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom.

VB-M720F

Prednosti

  • Snimajte jasne, detaljne snimke u razlučivosti od 1,3 MP
  • Uživajte u kutu gledanja od 112° uz svijetli objektiv f/1,2 (širokokutni)
  • Postignite bolje rezultate u uvjetima jarkog osvjetljenja uz Auto SSC
  • Jednostavno snimajte videozapise uz mogućnost višestrukog prijenosa
  • Poboljšajte prepoznavanje uz napredne ugrađene analitičke funkcije

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon VB-M720F

Superiorna kvaliteta slike i najbolja optika u klasi


Zaštitite i pratite svoju lokaciju u razlučivosti od 1,3 MP uz superiornu kvalitetu slike i procesor slike DIGIC DV III tvrtke Canon. Objektiv s izuzetno širokim kutom gledanja od 112° te optičkim zumiranjem od 3x i digitalnim zumiranjem od 4x u kombinaciji s filtrom za sprječavanje infracrvenog svjetla koji se može odvojiti omogućava vam da sve vidite u bilo koje vrijeme dana. Elektronički stražnji sustav izoštravanja i svijetli objektiv od f/1,2 (širokokutni) pružaju superiorne radne značajke.

Snažne radne značajke za videozapise


DIGIC NET II tvrtke Canon koristi algoritam za kodiranje H.264, zbog čega su nastali videozapisi vrlo kvalitetni i iznimno komprimirani. Usto, zahvaljujući tehnologiji poboljšanog smanjenja šuma i reprodukcije boja, boje će biti vidljive čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) poboljšava vidljivost objekata u prednjem planu u scenama s jakim pozadinskim osvjetljenjem. Odlične mogućnosti rada pri slabom osvjetljenju i filtar za sprječavanje infracrvenog svjetla koji se može odvojiti osiguravaju odlične rezultate u raznim okruženjima.

U fokusu su inteligencija i sigurnost


Inteligentne funkcije korisnicima pomažu u prepoznavanju alarmantnih situacija analizirajući razlike u raznim područjima. Na jednoj kameri možete paralelno koristiti do 15 funkcija. Možete birati između šest različitih inteligentnih funkcija: prepoznavanje objekata u pokretu, prepoznavanje napuštenih objekata, prepoznavanje uklonjenih objekata, neovlašteno rukovanje kamerom, prepoznavanje pokreta i prepoznavanje glasnoće. Za određenu aktivnost možete odabrati aktivaciju snimanja, prijenos slika na poslužitelj ili slanje obavijesti e-poštom. Koristeći SD karticu možete zadržati i pregledati snimljeni materijal alarmantnih situacija bez prethodnog preuzimanja sadržaja na računalo. Šifriranje SSL/TLS osigurava sigurnu vezu između kamere i poslužitelja.

Povećana kompatibilnost i praktičnost


Mrežne kamere Canon kompatibilne su s vodećim softverom za upravljanje videozapisima. Sukladnost s najnovijim protokolom ONVIF v2.4 profila S olakšava izradu rješenja sa softverom za upravljanje videozapisima kompatibilnim s protokolom ONVIF. Tvrtka Canon podržava i jednostavnu integraciju putem kompleta za razvoj softvera za mrežne kamere tvrtke Canon i specifikacije HTTP protokola.

Jednostavna i fleksibilna instalacija


Kameru možete koristiti u raznim primjenama, u zatvorenom i otvorenom prostoru, i postaviti je koristeći razna dodatna kućišta ili držače. Za napajanje kamere VB-H720F možete koristiti razna napajanja: PoE, 12 V istosmjerne struje ili 24 V izmjenične struje.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon VB-M720F, njegovim značajkama i mogućnostima.

DIGIC NET II

Učinkovita mrežna obrada

Digic DV III

Upravljanje kvalitetom slike i kontrola

1.3 Mega Pixel

Vrlo kvalitetne slike

Auto DayNight

Odvojivi IC filtar

Intelligent Function

Analiza videosadržaja

Power over Ethernet

Napajanje putem Ethernet veze

SD Card

Lokalno snimanje

CCMT

Kontrola više kamera

  • Glavna jedinica VB-M720F
  • Priključak za napajanje
  • CD-ROM za postavljanje (J/E/F/I/G/S)
  • Vodič za instalaciju (J)
  • Jamstveni list

Izračunavanje kuta gledanja

Izračunavanje potrebnog prostora na disku

Camera Layout Simulator (CLS)