Za posao

Maksimalno smanjenje troškova projekta

Maksimalno smanjenje troškova projekta_Billboard

Široki vidni kut

Široki kutovi snimanja omogućuju nadzor velikih područja s manjim brojem kamera. Optimalnim raspoređivanjem vrlo kvalitetnih asferičnih elemenata objektiva ne samo da se omogućuje dopiranje veće količine svjetlosti do senzora kamera radi postizanja svjetlije, dobro definirane slike nego se i smanjuje česti efekt ribljeg oka.

"Jedan od dizajnerskih ciljeva tvrtke Canon je pobrinuti se da naše kamere imaju najširi mogući vidni kut kako bi se maksimalno smanjio broj kamera potrebnih za određeni projekt ili instalaciju. Time ne samo da se smanjuju troškovi postavljanja nego i potrebe za brzinom prijenosa i pohrane."

Daljinsko podešavanje Canonovih PTRZ kamera s fiksnom kupolom

Nakon što se kamera postavi i poveže s mrežom, njezin položaj i kut gledanja mogu se elektronički prilagoditi pomoću alata za postavljanje kuta kamere. Intuitivne kontrole za pomicanje, nagib, rotaciju, zumiranje i fokusiranje omogućuju jednoj osobi da daljinski dovrši konfiguraciju kamere, štedeći vrijeme i novac.

"PTRZ (Pan Tilt, Rotation, Zoom) je jedinstvena značajka kamera s fiksnom kupolom tvrtke Canon. Upotrebom tog alata integrator će uštedjeti vrijeme i novac u fazi postavljanja za bilo koji projekt"

Ugrađene analitičke funkcije

Inteligentna analiza prizora može pomoći operaterima u prepoznavanju alarmirajućih situacija. Za analizu se može odabrati do 15 područja koristeći značajke za prepoznavanje pomicanja, napuštenog objekta, uklonjenog objekta, otkrivanje neovlaštenog rukovanja kamerom, prolaska i detekcije provale. Funkcija povezanih događaja omogućuje logično kombiniranje alarma koje aktivira video radi pružanja aktivacije alarma u određenim uvjetima. Prepoznavanje glasnoće i vriska unosi dodatnu prilagodljivost. Jednom kada se alarm aktivira, kamere pokreću snimanje, prenose sliku na udaljeni poslužitelj ili čak šalju obavijest e-poštom.

"Sve kamere tvrtke Canon imaju ugrađene razne analitičke funkcije. Ta razina prilagodljivosti omogućuje još veću prilagodljivost kod instalacija za razne projekte ili projekte različite složenosti".

Prepoznavanje provaljivanja

Prepoznavanje napuštenog predmeta

Prepoznavanje pokreta

Prepoznavanje uklonjenog predmeta

Prepoznavanje neovlaštenog rukovanja

Prepoznavanje prolaska

Poboljšana sigurnost

Zaštita integriteta videopodataka u cijeloj mreži od ključne je važnosti u primjenama koje zahtijevaju visoku razinu sigurnosti. Napredni IEEE 802.1X i IPSec sigurnosni protokoli pružaju mogućnost kriptiranja prijenosa i zaštite pojedinačnih paketa radi održavanja povjerljivosti snimljenog videomaterijala.

Automatsko praćenje

Za razliku od konvencionalnih rješenja, značajka automatskog praćenja tvrtke Canon učinkovito kombinira inteligentno prepoznavanje objekta u pokretu s PTZ kontrolama kamere kako bi objekt koji se prati bio na sredini zaslona. Osim toga, automatsko zumiranje održava istu veličinu objekta bez obzira kuda se kreće. Podešavanje vremenskog ograničenja i vraćanja na položaje za prepoznavanje omogućuje kameri prepoznavanje i praćenje cilja gotovo bez upotrebe ruku.

Velika brzina i preciznost uz kontrolu

Najmoderniji PTZ mehanizmi tvrtke Canon imaju naše najnovije inovacije u dizajnu motora kako bi pružile najodzivniju i najprecizniju PTZ kameru do sada. Precizni koračni motori i kontinuirana rotacija od 360⁰ pri 450⁰/s s mogućnošću automatskog okretanja omogućuju operaterima lako praćenje subjekata i nadzor situacija kako se odvijaju.

Upravljanje prijenosom podataka (ADSR)

Tehnologija za smanjenje količine podataka specifično za određeno područje učinkovit je alat u upravljanju mrežnom propusnošću. Operateri mogu definirati do osam diskretnih područja za koja će se koristiti najbolja kvaliteta, a tehnologija ADSR omogućit će veću razinu kompresije za preostala manje važna okolna područja. Taj fleksibilni pristup pomaže u upravljanju mrežnom propusnošću, a detalji se i dalje snimaju u područjima gdje je to najpotrebnije.

Snimanje na SD karticu (Onvif profila G)

Mogućnost pretraživanja i dohvaćanja snimljenog materijala s umetnutog medija za pohranu u kameri pruža veću prilagodljivost za bilo koje rješenje nadzora.

Sukladnost s protokolom ONVIF Profile G standardizira komunikaciju i omogućuje našim kompatibilnim VMS rješenjima pristup i učinkovitiju kontrolu te funkcije.

Zaštita od vremenskih uvjeta (NEMA250 Type 4X)

Kamere spremne za upotrebu na otvorenom s dodatnom NEMA 4X sukladnošću pružaju superiornu razinu zaštite od vremenskih uvjeta u priobalnim područjima i okruženjima s korozivnim kemikalijama.

Osim toga, te robusne i izdržljive kamere koriste prednosti proširenog raspona radne temperature (-50 ⁰C - +55 ⁰C) te pružaju pouzdano pokretanje pri niskim temperaturama od čak -30 ⁰C.

Zaštita od vremenskih nepogoda na otvorenom (IP66)

Kada trebate zaštitu od vremenskih uvjeta, kamere za upotrebu na otvorenom s certifikatom IP66 pružaju visoku razinu zaštite od prašine i vode. Bilo da se radi o iznenadnom pljusku ili mlazu vode od pranja određenog područja, kamera je zaštićena na odgovarajući način.

Zaštita od vandalizma (IK10)

Uz sukladnost s europskim standardom EN 62262, kamere s certifikatom IK10 pružaju visoku razinu zaštite od vanjskih udaraca. Poklopci kupola od polikarbonata, mehanizmi za uvlačenje objektiva i čvrsta vanjska kućišta znače da su ove kamere dizajnirane da odole napadu.