Za posao

Kamere sa standardnim kućištem (box)

Napravljene za razne sigurnosne primjene, naše kamere sa standardnim kućištem imaju široke kutove gledanja i pogodne su za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom. Ovaj moćni asortiman, koji obuhvaća izuzetno kompaktne kamere za mjesta na kojima je diskrecija važna, ima optičko i digitalno zumiranje, razlučivost do Full HD, napredne funkcije i Smart Shade Control.

Široki kutovi gledanja

Široki kutovi gledanja do 112 stupnjeva omogućavaju nadzor ogromnih područja samo jednom kamerom. To znači da se nadzorne mreže mogu postaviti s manje kamera, čime troškovi ostaju niski. Čak i pri najširim kutovima gledanja, kvaliteta slike ostaje impresivna, uz Canonov objektiv s optičkom korekcijom koji smanjuje efekte "ribljeg oka".

Wide angle views
Simple to set up

Jednostavna montaža i upravljanje

Ove kamere dizajnirane su za brzu i jednostavnu montažu odmah po raspakiravanju, nije potrebno podešavanje prije montaže. Asortiman dodatne opreme za upotrebu na otvorenom pruža prilagodljivost konfiguracije uz mogućnost montaže na zidu, stropu ili šipci. Prilikom upotrebe, elektronički stražnji sustav izoštravanja u kamerama sa standardnim kućištem VB-H i VB-M održava izoštravanje tijekom zumiranja.

Kamere s kupolastim kućištem (dome)

Dome Cameras

Naše kamere s kupolastim kućištem dokazuju da nadzor može biti i diskretan. Kompaktne i estetski privlačne, savršene su za zatvorene i otvorene prostore.

PTZ kamere

IPTZ Cameras

Nadzirite prostrana područja i lako pratite subjekte zahvaljujući funkcijama za zumiranje te okomito i vodoravno pomicanje (PTZ). Idealno za prometnu kontrolu i gradski nadzor.