Canon i-SENSYS LBP7100Cn

i-SENSYS LBP7100Cn

Ovaj kompaktni A4 laserski pisač pruža brzinu ispisa od 14 ppm u boji i crno-bijelo. Idealan je izbor za male tvrtke koje žele dosljedne, vrlo kvalitetne rezultate.

Prednosti

  • A4 ispis u boji profesionalne kvalitete
  • Elegantan, niski dizajn idealan za male tvrtke
  • Idealan za dijeljenje u malim radnim grupama
  • 14 ppm crno-bijelo i u boji
  • Razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi
  • Višenamjenski spremnici u boji

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP7100Cn

Dosljedno vrhunski ispis


Mali uredi i radne grupe mogu izrađivati A4 laserski ispis u boji profesionalne kvalitete. Uz razlučivost ispisa od 1200 x 1200 dpi, model LBP7100Cn idealan je za izradu vrlo kvalitetnih prodajnih i marketinških materijala pune boje ili dokumenata koji sadrže finu grafiku i detaljan tekst. Model LBP7100Cn omogućava lako i dosljedno postizanje impresivnih rezultata bez troškova angažiranja drugih tvrtki za zadatke ispisa.

Kompaktan, praktičan dizajn


Model LBP7100Cn ima elegantan, niski dizajn koji se lako uklapa u poslovno okruženje. Male dimenzije omogućavaju smještanje ovog stolnog pisača na bilo koje mjesto gdje je prostor važan. Zahvaljujući suvremenom dizajnu i tihom radu, može se smjestiti na mjesto gdje će biti vidljiv kupcima.

Podrška za mrežu olakšava dijeljenje


Zahvaljujući mrežnom sučelju, model LBP7100Cn prilagođen je osobnoj uporabi ili dijeljenju produktivnih mogućnosti unutar malih radnih grupa. Udaljeno korisničko sučelje omogućava korisnicima i administratorima praćenje uređaja i upravljanje njime preko internetskih preglednika.

Štedite vrijeme i ostvarujte veću produktivnost


Brzina ispisa od 14 ppm crno-bijelo i u boji pomaže vam brže dovršiti važne ili hitne zadatke. Tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon poboljšava vrijeme aktivacije iz stanja mirovanja, tako da nećete gubiti dragocjene minute čekajući da se pisač zagrije. Kaseta za 150 listova povećava vrijeme između dodavanja papira pa će vaš tijek rada biti neprekinut i produktivan.

Jednostavno upravljanje i održavanje


Sustav spremnika "sve u jednom" smanjuje potrebe za održavanjem i pruža trajno kvalitetne rezultate. Dostupan je i spremnik s crnim tonerom veće iskoristivosti koji omogućava još rjeđi prekid rada. Jednostavno zamijenite spremnik - koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje - i pisač će biti kao nov. Praktičnim umetanjem sprijeda omogućena je brza i uredna zamjena spremnika.

Isplativ i energetski učinkovit izbor


Model LBP7100Cn troši samo 0,9 W u stanju mirovanja. Ima Energy Star® certifikat i TEC* (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću na tržištu, što vam pomaže u ostvarivanju ciljeva vezanih uz zaštitu okoliša i održivost, kao i smanjenje troškova.
* TEC predstavlja tipičnu količinu struje koju uređaj potroši tijekom jednog tjedna. Testnu metodologiju određuje standard Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP7100Cn, njegovim značajkama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Spremnici za i-SENSYS