Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

Najmanji i cijenom najpristupačniji laserski pisač u boji tvrtke Canon. Ovaj laserski printer u boji jednostavan je za korištenje, pruža beskompromisnu kvalitetu i nenadmašivu energetsku učinkovitost.

Prednosti

  • Dizajn za uštedu prostora
  • Brzina laserskog ispisa u boji od 4 str/min i 16 str/min za crno-bijeli ispis
  • Tehnologija brzog prvog ispisa
  • Energetski učinkovit
  • Rezolucija ispisa od 2400 x 600 dpi
  • Laka zamjena spremnika s tonerom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP7010C

Elegantan dizajn koji štedi prostor


Kompaktni dizajn uređaja i-SENSYS LBP7010C, kao i njegov tih rad, čine ga idealnim stolnim pisačem za korištenje u malim ili kućnim uredima. Ovaj laserski pisač pristupačne cijene, male veličine i dobrog odaziva nudi iznimnu kvalitetu ispisa u boji.

Brzi ispis


Zahvaljujući tehnologiji brzog prvog ispisa tvrtke Canon, više nećete morati čekati kada vam je potreban ispis. S crno-bijelim ispisom brzine do 16 str/min te ispisom u boji brzine do 4 str/min, vrijeme crno-bijelog ispisa prve stranice iznosi samo 13,6 sekundi - to znači minimalnu odgodu kod početnog ispisa.

Savršen ispis - u boji ili crno-bijeli


Ostavite dojam odličnom kvalitetom ispisa. S rezolucijom ispisa do 2400 x 600 dpi primijetit ćete poboljšani prikaz pojedinosti, oštar, jasan tekst i uglađene nijanse sive boje. Vrhunska obrada slike i inovativni S-Toner tvrtke Canon osiguravaju najbolju kvalitetu ispisa u boji.

Smanjite troškove zahvaljujući maloj potrošnji energije


Vrhunska energetska učinkovitost uređaja i-SENSYS LBP7010C pomaže u uštedi novca i smanjenju troškova vlasništva, kao i smanjenju štetnog utjecaja na okoliš. Ovaj laserski pisač u boji ima certifikat Energy Star, što je samo dio predanosti tvrtke Canon da osigura ekološki najprihvatljivije proizvode. Tipična potrošnja energije (TEC) od samo 0,5 kWh, a u načinu pripravnosti tek 1,1 W, čine ga jednim od najučinkovitijih pisača u klasi.

Jednostavan za korištenje i rad


Ovaj pisač iznimno je jednostavan za postavljanje i rad. Spremnici s tonerom lako se zamjenjuju, a posebna tehnologija smanjenja šuma omogućava tiše i ugodnije radno okruženje, tako da se bezbrižno možete usredotočiti na svoj posao. Zahvaljujući upravljačkom programu Canon CAPT prilagođenom korisniku možete se opustiti jer on štedi vrijeme i nudi izvanredan ispis u boji.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP7010C, njegovim značajkama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

High print quality

Vrlo kvalitetan ispis

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Sljedeći koraci

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Spremnici za i-SENSYS