Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Uz automatski obostrani ispis ovaj kompaktni laserski pisač odličan je za korištenje kod kuće ili u malom uredu. Iskoristite prednosti ispisa bez potrebe za održavanjem te brojnih značajki za uštedu energije i vremena.

Prednosti

  • Dizajn za uštedu prostora
  • 25 ppm, vrijeme prvog ispisa 6 s
  • Automatski obostrani ispis
  • Energetski učinkovit
  • Tih rad
  • Spremnik sve-u-jednom za rad bez potrebe za održavanjem

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompaktan i štedi prostor


Ovaj cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor savršen je za osobnu uporabu - kod kuće ili u malom uredu. Ima mogućnost automatskog obostranog ispisa, a ipak je nevjerojatno kompaktan i neće izgledati nametljivo čak ni na najmanjem radnom stolu.

Produktivne radne značajke


Iskoristite prednosti impresivnih brzina laserskog ispisa od 25 ppm. Tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon osigurava brz oporavak iz stanja mirovanja, a uređaju je nakon uključivanja potrebno samo 10 sekundi za zagrijavanje. A uz vrijeme prvog ispisa od samo 6 sekundi nikada više nećete prijeći rokove.

Automatski obostrani ispis


Prijeđite na profesionalnu razinu zahvaljujući automatskom ispisu na obje strane dokumenta i istovremeno štedite papir.

Izuzetna laserska kvaliteta


Isporučujte najoštriji i najčišći tekst te najdetaljnije grafike zahvaljujući razlučivosti ispisa od 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Učinkovit i tih


Ovaj energetski učinkovit pisač troši tek 1,4 W u stanju pripravnosti. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije. Zahvaljujući dizajnu motora bez ventilatora uređaj i-SENSYS LBP6200d je tih u stanju pripravnosti i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na svoj rad bez ometanja.

Spremnik sve-u-jednom


Sve-u-jednom spremnik s tintom koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te stalni kvalitetni ispis. Zamijenite kompaktni spremnik s tintom, koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje, u roku od nekoliko sekundi originalnim Canon spremnikom za tintu za laserske pisače i vaš pisač bit će kao nov.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6200d, njegovim značajkama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

High print quality

Vrlo kvalitetan ispis

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology