Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Uz istaknuti model instalacijskih projektora tvrtke Canon projicirajte zaista prekrasne slike. Nudi izvornu WUXGA razlučivost, svjetlinu boja od 6000 lumena i pet vrlo kvalitetnih opcionalnih objektiva.

Prednosti

  • Uz izvornu WUXGA razlučivost projicirajte detaljne, iznimno realistične slike
  • Projicirajte slike izuzetne svjetline s 6000 lumena i omjerom kontrasta 2000:1
  • Uz tehnologiju LCOS ploča stvorite živopisne slike preciznih boja
  • Odaberite jedan od pet vrlo kvalitetnih izmjenjivih projekcijskih objektiva tvrtke Canon
  • Motorizirani pomak objektiva, zumiranje i izoštravanje za brzo i precizno postavljanje
  • Projicirajte sliku uz sliku s dva digitalna izvora
  • Novi napredni procesor slike uključuje značajke kao što su hardversko stapanje ruba, slika uz sliku i korekcija iskrivljenja u četiri koraka
  • Jednostavan pristup žarulji i zračnom filtru omogućuje niske troškove održavanja

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED WUX6000

Slika koja će očarati publiku


Uz WUX6000 uživajte u novom standardu XEED instalacijskih projektora tvrtke Canon. Projicirat ćete živopisne, detaljne slike s računala i drugih izvora videozapisa - zahvaljujući izvornoj WUXGA razlučivosti koja osim toga podržava Full HD. Jedinstveni AISYS optički uređaj tvrtke Canon proizvodi svjetlinu od 6000 lumena i omjer kontrasta 2000:1 za projekciju jasnih slika čak i pri visokim razinama ambijentalnog osvjetljenja.

Napredna tehnologija LCOS ploča


LCOS (Liquid Crystal On Silicon - tekući kristal na silikonu) ploče rade u kombinaciji sa sustavom AISYS tvrtke Canon kako bi omogućile projekciju nevjerojatno fluidnih slika. Boje su vjerne, a slike nemaju neželjene efekte "rešetke" ili "duge" koji su često vidljivi kod drugih tehnologija ploča. LCOS tehnologija predstavljena u modelu WUX6000 daje nevjerojatan omjer prikaza od 96 % pa je WUX6000 idealan za okruženja koja zahtijevaju uglađenu, ali detaljnu sliku.

Pet prilagodljivih izmjenjivih objektiva tvrtke Canon


Uz pet Canonovih projekcijskih objektiva izuzetne kvalitete, WUX6000 možete spojiti sa savršenim objektivom za svako okruženje. Automatizirani okomiti i vodoravni pomak objektiva, precizan do unutar pola piksela, omogućuje izuzetnu preciznost i iznimno prilagodljivo postavljanje. Svaki objektiv predstavlja poznatu tehnologiju tvrtke Canon i daje preciznu geometriju, oštri fokus i točnost koja se očekuje od predvodnika optike slike.

Dvostruki digitalni ulaz za dodatni dojam


Izbor ulaza kod modela WUX6000 daje vam maksimalnu prilagodljivost. Kako ima DVI i HDMI ulaze, ovo je idealan projektor za aplikacije koje zahtijevaju prikaz slike uz sliku, kao što je video-konferencija. Projekcija slike uz sliku može se izvoditi s dva digitalna izvora ili jednog digitalnog i jednog analognog izvora.

Moćne značajke daju vam kontrolu


WUX6000 vam omogućuje jednostavno prilagođavanje i kontrolu prezentacije slika. Napredne značajke kao što je hardversko stapanje ruba omogućuju neprimjetno stapanje slika s više projektora za stvaranje impresivnih višestrukih prikaza. Korekcija iskrivljenja u četiri koraka pomaže u zadržavanju oštrine i preciznosti slike čak i kod projekcije pod kutom; a vodoravna i okomita prilagodba registracije omogućuje savršeno poravnavanje RGB ploče do unutar jednog piksela.

Modularni dizajn za jednostavno održavanje


WUX6000 se održava iznimno jednostavno. Žarulja i zračni filtar mogu se zamijeniti u samo nekoliko jednostavnih koraka - bez potrebe da se projektor uklanja s mjesta postavljanja. WUX6000 uključuje poboljšano trogodišnje jamstvo tvrtke Canon s uslugom iznajmljivanja koja omogućuje zamjenski projektor za sljedeći dan* dok je vaš uređaj na servisu ili popravku.

*Sljedeći dan znači da će, ako je moguće, zamjenski proizvod biti dostupan dan nakon zahtjeva za popravak uređaja. Ako se zahtjev zaprimi nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamjenski će proizvod biti dostupan unutar dva dana. Ova usluga iznajmljivanja podliježe svim uvjetima i odredbama i dostupna je samo na određenim područjima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WUX6000, njegovim značajkama i mogućnostima.