Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Uživajte u superiornoj kvaliteti slike i različitim mogućnostima povezivanja uz ovaj kompaktni WUXGA instalacijski projektor koji ima tehnologiju LCOS, konstantnu svjetlinu od 5000 lumena i objektiv za zumiranje od 1,8x Canon kvalitete te HDBaseT i Wi-Fi.

XEED WUX500

Prednosti

  • Postignite detaljnu, izuzetno realističnu sliku uz izvornu WUXGA razlučivost (1920 x 1200 piksela) i podršku za Full HD
  • Uživajte u živopisnoj konstantnoj* svjetlini od 5000 lumena i izvornom omjeru kontrasta 2000:1
  • Kreirajte uglađenu, besprijekornu sliku sa živopisnim, preciznim bojama koristeći LCOS ploču i tehnologiju AISYS
  • Objektiv za zumiranje od 1,8x s ručnim pomakom objektiva, zumiranjem i fokusiranjem omogućava brzu i preciznu instalaciju
  • Uspostavite vezu s raznim uređajima zahvaljujući HDBaseT** i Wi Fi priključku za bežični LAN uz Network Multi Projection (NMPJ)
  • Napredne značajke slike obuhvaćaju hardversko stapanje ruba, prikaz slike uz sliku i korekciju iskrivljenja u četiri koraka
  • Višestruka projekcija bez računala pomoću USB veze koristeći do devet projektora
  • HDMI priključak i RJ-45 mrežni priključak
  • Jednostavan pristup žarulji i zračnom filtru omogućuje niske troškove održavanja
  • Energetski učinkovit uz trajanje žarulje do 5000 sati i samo 30 dBA u načinu rada ECO

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED WUX500

Kompaktan instalacijski projektor visoke razlučivosti


Uživajte u superiornoj kvaliteti slike i različitim mogućnostima povezivanja uz kompaktni instalacijski projektor XEED WUX500 čija je masa samo 5,6 kg. Pruža svijetlu, detaljnu sliku visoke razlučivosti s računala i videoizvora, uz čitljiv tekst i uglađenu grafiku zahvaljujući izvornoj WUXGA razlučivosti (1920 x 1200 piksela), koja podržava i Full HD.

Dosljedna* svjetlina


Optički sustav AISYS tvrtke Canon pruža snažnu svjetlinu od 5000 lumena i omjer kontrasta od 2000:1 za čišću sliku, čak i u okruženjima s visokom razinom ambijentalnog svjetla. Objektiv za zumiranje od 1,8x ima otvor blende od konstantnih F2,8 pa svjetlina ostaje gotovo nepromijenjena bez obzira na postavku zumiranja.

Napredna tehnologija LCOS ploča


LCOS (Liquid Crystal On Silicon - tekući kristal na silikonu) ploče rade u kombinaciji sa sustavom AISYS tvrtke Canon kako bi omogućile projekciju nevjerojatno glatkih slika živopisnih, preciznih boja bez neželjenih efekata "rešetke" ili "duge" koji su često vidljivi kod drugih tehnologija ploča.

Moćne značajke prikaza slike daju vam kontrolu


Niz naprednih značajki pruža jednostavnu prilagodljivost i kontrolu nad slikom. Ugrađena opcija stapanja rubova i prilagodbe registracije omogućava vam besprijekorno stapanje slika s više projektora, dok korekcija iskrivljenja u četiri koraka pomaže u zadržavanju oštrine i preciznosti slike čak i kod projekcije pod kutom. Projekcija slike uz sliku omogućava projekciju iz dvaju digitalnih izvora (ili jednog digitalnog i jednog analognog), što je idealno za videokonferencije.

Jednostavno nevjerojatan


Projektor ima objektiv za zumiranje od 1,8x Canon kvalitete koji pruža preciznu geometriju, oštri fokus i preciznost te okomito i vodoravno pomicanje objektiva pomoću motora koje osigurava vrhunsku fleksibilnost instalacije.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza omogućava projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. Među njima su HDBaseT** i Wi Fi veza, kao i funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) za laku žičnu ili bežičnu projekciju putem LAN mreže. Na raspolaganju su vam HDMI i DVI priključnice za digitalni ulaz, dok se programske datoteke mogu lako ažurirati putem USB priključnice, što omogućava prezentaciju bez računala izravno s USB flash memorije. Ugrađeni RJ-45 mrežni ulaz omogućava daljinski nadzor i upravljanje te podržava standard "Crestron Connected™".

Energetska učinkovitost i lako održavanje


Energetski učinkovit način rada ECO osigurava trajanje žarulje od 5000 sati i smanjuje buku ventilatora na 30 dBA za tiše okruženje. Održavanje je jednostavno uz brzu i laku zamjenu žarulje i zračnog filtra u okruženju instalacije. WUX500 obuhvaća poboljšano trogodišnje jamstvo tvrtke Canon s uslugom iznajmljivanja koja omogućuje zamjenski projektor za sljedeći dan*** dok je vaš uređaj na servisu ili popravku.

Verzija za zdravstvo


Dostupna je i namjenska verzija za medicinske svrhe koja pruža DICOM 14 sukladnost.

*Svjetlina se može smanjiti za do 5 %. Na temelju veličine jedne slike.
**U nastavku potražite provjereno kompatibilne HDBaseT odašiljače.
***Sljedeći dan znači da će, ako je moguće, zamjenski proizvod biti dostupan dan nakon zahtjeva za popravak uređaja. Ako se zahtjev zaprimi nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamjenski će proizvod biti dostupan unutar dva dana. Ova usluga iznajmljivanja podliježe svim uvjetima i odredbama i dostupna je samo na određenim područjima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WUX500, njegovim značajkama i mogućnostima.

Kompatibilni HDBaseT odašiljači

(Možda su kompatibilni i drugi odašiljači, ali nisu ispitani)

ProizvođačTipNaziv modelaHDBaseT vezaNapomena
VideoZvukLANRS-232C
CrestronOdašiljačDM-TX-201-CDaDaDaNeOvaj TX nema priključak RS-232C.
DM-TX-401-CDaDaDaNe
KramerOdašiljačTP-581TDaDaDaDa
TP-582TDaDaDaDa
AMXOdašiljačDX-TXDaDaDaNeOvaj TX ne podržava RS-232C za projektor.
ExtronOdašiljačXTP T USW 103NeNeNeNe
GefenOdašiljačGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)DaDaNe*³NeOvaj TX ne podržava RS-232C za projektor.
AtlonaOdašiljačAT-HDTX-RSNETDa*¹DaDaNe
CYPOdašiljačPU-507-KITDa*¹DaDaDa

*¹ Nakon spajanja određenih ulaznih uređaja prikaz možda neće biti očekivane razlučivosti
*² Ovaj projektor ne podržava značajku “Extron XTP”.
*³ LAN komunikacija nije moguća dok je projektor u stanju pripravnosti (TX ne podržava način rada LPPF2)

Odricanje od odgovornosti
Zadana je postavka LAN (Gbit).
U slučaju promjene HDBaseT⇔LAN(Gbit) potrebno je ponovno pokrenuti projektor.

XEED – analize slučajeva

Medicinski centri Gesundheit Nord

Videoprojektori tvrtke Canon pružaju najoštriju sliku za liječnike grupe "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Uporabom videoprojektora XEED SX80 Mark II Medical tvrtke Canon, grupa je modernizirala svakodnevni rad, a digitalni rentgenski sustavi sada se koriste u svakodnevnom savjetovanju u četiri klinike u Bremenu.

inamo restoran, London

2010. godine u restoran inamo st james montirano je više od 90 XEED projektora tvrtke Canon. Projektori su dio rješenja E-TableTM koje je osmislio restoran inamo, a koje gostima restorana omogućava naručivanje obroka, odabir digitalnog stolnjaka, gledanje zbivanja u kuhinji putem kamere – "ChefCam" i čak naručivanje taksija za povratak kući, a sve pomoću prikaza projiciranog na stolu.