Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Uživajte u kvaliteti slike i prilagodljivosti sljedeće generacije uz najmanji* instalacijski projektor s izvornom 4K razlučivošću (4096 x 2400) koji danas možete nabaviti, mase samo 18 kg. Njegovih 5000 lumena, 4K LCOS ploče i 4K objektiv tvrtke Canon pružaju rezultate koji oduzimaju dah.

XEED 4K501ST

Prednosti

 • Kompaktan i lagan instalacijski projektor s nativnom 4K (4096 x 2400) razlučivošću
 • Optički sustav AISYS i 3 4K LCOS ploče za uglađenu, jasnu sliku
 • Stakleni 4K objektiv sa širokim zumiranjem i 5000 lumena održavaju svijetlu sliku u cijelom rasponu zumiranja
 • Izvorni kontrast od 3000:1 omogućuje duboke, čiste boje i vjerne crne nijanse
 • Prilagodljivi projekcijski objektiv sa zumiranjem od 1,3x tvrtke Canon s motoriziranim okomitim i vodoravnim pomicanjem objektiva
 • Korekcija iskrivljenja u četiri kuta i HD stapanje rubova maksimalno povećavaju mogućnosti instalacije
 • DVI i HDMI 2.0 ulazi pružaju kompatibilnost s digitalnim videoizvorima i računalnim izvorima
 • Kašnjenje kadra od 1,0 i novi sustav za stabilnost optimiziraju radne značajke kod 4K videozapisa
 • Tehnologija projiciranja na zaobljene površine za periferni fokus i odličnu dubinu polja
 • Izdržljiv dizajn jednostavan je za održavanje, a jamči niske ukupne troškove vlasništva

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED 4K501ST

Izvorna 4K razlučivost pruža zapanjujuće detalje


Pružajući izvornu 4K (4096 x 2400) razlučivost u kompaktnom kućištu, XEED 4K501ST najmanji* je instalacijski projektor na tržištu. 4K razlučivost omogućava reprodukciju izuzetno izoštrenog i detaljnog teksta, uglađenih grafičkih prikaza i upečatljivih vizualnih prikaza s računala i iz videoizvora.

Kompaktna, snažna i precizna optička tehnologija


I optički sustav AISYS i 3 vjerne 4K reflektivne LCOS ploče projektora 4K500ST izuzetno su kompaktni, a pružaju vodeće radne značajke na tržištu. Tehnologija AISYS poboljšava reprodukciju boja, maksimalno povećava svjetlinu i poboljšava kontrast. Dva procesora slike pružaju uglađenu i kvalitetnu sliku, upravo onakvu kakva je i zamišljena. Kompaktne dimenzije projektora omogućuju mnogo lakše postavljanje u slučaju kada prostor i masa predstavljaju problem.

Novi objektiv pruža svijetlu i preciznu sliku


4K501ST ima novi stakleni 4K objektiv sa zumiranjem od 1,3x koji koristi prednosti dugog naslijeđa tvrtke Canon u dizajnu vrlo kvalitetnih objektiva. U kombinaciji sa svjetlinom od 5000 lumena i konstantnim otvorom blende od F2.6, 4K501ST pruža dosljedno impresivnu svjetlinu u cijelom rasponu zumiranja. Izvorni omjer kontrasta od 3000:1 postiže superiorne stvarne radne značajke, s vjernijim bojama i dubljim crnim nijansama, čime se stvara bolji doživljaj gledanja.

Izvanredna prilagodljivost i praktičnost


XEED 4K501ST dizajniran je za lako postizanje odličnih rezultata iz gotovo bilo kojeg položaja. Motorizirano pomicanje objektiva od +/-60 % pojednostavljuje prilagodbu položaja slike bez naginjanja ili promjene položaja projektora. Korekcija iskrivljenja u četiri kuta osigurava savršenu geometriju slika. Tehnologija stapanja rubova visoke razlučivosti pomaže u stvaranju predivnog stapanja slika s više 4K501ST projektora, kao i u primjeni korekcija na razini pojedinačnih piksela. Prilagodba u 5 točaka omogućuje vam prilagodbu RGB piksela za samo 0,1 piksela, za jasniju reprodukciju na zaobljenim i kupolastim površinama. Među proširenim značajkama u profesionalnom izborniku nalaze se i način rada za više izvora, DVI optimizacija, pojedinosti ulaznog signala, ukupno vrijeme rada i mogućnost promjene zaustavnog bita iz 1 u 2 radi omogućavanja kompatibilnosti sa širim rasponom serijskih komunikacijskih uređaja.

Svestranost u akciji


Zahvaljujući 4 DVI-D i 2 HDMI 2.0 ulaza, model 4K501ST jednostavno je povezati s više 4K izvora, uključujući digitalne videoizvore i računala. Budući da je obuhvaćen HDMI 2.0, 4K sadržaj može se projicirati uz jedan HDMI kabel. 4K videozapisi prikazuju se s niskim razinama zamućenja prilikom pokreta, dok će okruženja za simulacije moći iskoristiti gotovo trenutni odziv s kašnjenjem od samo 16,6 ms. Tehnologija za projiciranje na zaobljenim površinama daje vam kontrolu nad perifernim fokusom (uz općeniti fokus projektora) radi vjerne reprodukcije slike čak i na kupolastim površinama.

Lako održavanje i niski troškovi vlasništva


Osim kompaktnog i izdržljivog dizajna, 4K501ST kombinira i lako održavanje s niskim troškovima vlasništva. Žarulja i zračni filtar lako se mogu zamijeniti bez rastavljanja projektora. Energetska učinkovitost vodeća u klasi** od samo 475 W u ekološkom načinu rada i samo 0,4 W u stanju pripravnosti maksimalno smanjuju troškove rada. Pritisnite namjenski gumb Eco kako biste optimizirali svaki parametar i uživajte u najmanjoj potrošnji energije.

* Podaci točni u vrijeme objavljivanja
** U usporedbi s projektorima usporedive svjetline

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED 4K501ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

4K DVC icon

4K razlučivost

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimedijski projektor 4K501ST
 • Daljinski upravljač (RS-RC05)
 • AA baterija X 2
 • AC kabel za napajanje
 • Vanjska kutija s EAN kodom
 • Jamstveni list (E)
 • Priručnik (CD-ROM)
 • Važne informacije