Canon XEED 4K500ST

Uživajte u snazi 4K projekcije

Uživajte u kvaliteti slike i prilagodljivosti sljedeće generacije uz najmanji i najlaganiji* instalacijski projektor s nativnom 4K razlučivošću (4096 x 2400) koji danas možete nabaviti. Njegovih 5000 lumena, 4K LCOS ploče i 4K objektiv tvrtke Canon pružaju rezultate koji oduzimaju dah.

0 %
  Sadržaj pakiranja

  Vrhunska jasnoća u izvornoj 4K razlučivosti

  Snažni, lagani i precizni

  Izvorna 4K razlučivost (4096 x 2400) omogućava reprodukciju izuzetno izoštrenog i detaljnog teksta, uglađenih grafičkih prikaza i upečatljivih vizualnih prikaza s računala i videoizvora. XEED 4K500ST dolazi u kompaktnom kućištu i kao takav je najmanji i najlakši instalacijski projektor na tržištu.

   4K500ST
  Projector

  Bogate značajke za kreativnu projekciju

  Izradite impresivne, realistične prezentacije s više projektora zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji za stapanje rubova, čak i na zakrivljenim i kupolastim površinama. Podešavanje je dodatno olakšano zahvaljujući funkciji fokusiranja margina (promjenom fokusa rubova), registriranju podpiksela i 28 testnih uzoraka – sve značajke posebno razvijenog 4K dvostrukog procesora slike. Vjerna reprodukcija slika s dinamičkom funkcijom game sprječava nedovoljnu eksponiranost tamnih površina i prekomjernu eksponiranost svijetlih površina; slike se projiciraju precizno, a boje su točne.

  4K kvaliteta za medicinsko okruženje

  Medicinske slike zahtijevaju međunarodni standard (DICOM, dio 14) koji jamči da će se monokromatske slike, primjerice rendgenske slike, prikazivati ispravno. Ugrađeni DICOM simulacijski način rada taj standard reproducira u temperaturama plavih ili prozirnih boja. Kako bi se osigurala precizna reprodukcija slika koja će odražavati suptilne razlike u tonovima boja, dostupna je 21 različita postavka game za fina podešavanja.

  4K

  Optički sustav AISYS i tri 4K LCOS zaslona

  Vodeće radne značajke na tržištu

  I optički sustav AISYS i tri 4K reflektivna LCOS zaslona projektora XEED 4K500ST izuzetno su kompaktni te pružaju vodeće radne značajke na tržištu. Tehnologija AISYS poboljšava reprodukciju boja, maksimalno povećava svjetlinu i poboljšava kontrast. Dva procesora slike pružaju uglađenu i kvalitetnu sliku, upravo onakvu kakva je i zamišljena. Kompaktne dimenzije projektora omogućuju mnogo lakše postavljanje u slučaju kada prostor i masa predstavljaju problem.

  Industry leading performance

  Preko 4K

  Ovo je najmanji LCOS zaslon na svijetu od 0.76 inča koji postiže razlučivost preko 4K (DCI), odnosno fantastičnih 4096 x 2400 (9.830.400 piksela). Visoka razlučivost i kvaliteta boja 3 LCOS zaslona omogućavaju vjernu i realističnu vizualnu reprodukciju.

  Beyond-4k

  Svijetle, jasne slike iz malog kućišta

  Za postizanje visokih razina svjetline iz malog kućišta, posebni sustav AISYS (Aspectual Illumination System) tvrtke Canon neovisno kontrolira svjetlost žarulje iz vertikalnog i horizontalnog smjera. Visoka razina svjetline od 5000 lumena postiže se i održava kroz čitav raspon zumiranja, bez kompromisa po pitanju razine kontrasta.

  Bright, clear images

  Stakleni 4K objektiv sa širokim zumiranjem i 5000 lumena

  4K500ST

  Optička tehnologija tvrtke Canon

  XEED 4K500ST ima novi stakleni 4K objektiv sa zumiranjem od 1,3x koji koristi prednosti dugog naslijeđa tvrtke Canon u dizajnu vrlo kvalitetnih objektiva. U kombinaciji sa svjetlinom od 5000 lumena i konstantnim otvorom bende od F2,6, XEED 4K500ST pruža dosljedno impresivnu svjetlinu u cijelom rasponu zumiranja. Nativni omjer kontrasta od 3.000:1 postiže superiorne stvarne radne značajke, s vjernijim bojama i dubljim crnim nijansama, čime se stvara bolji doživljaj gledanja.

  Značajke projiciranja na kupolaste/zakrivljene zaslone

  Savršena fokusiranost slike čak i na rubovima zaslona koji je zakrivljen ili kupolast postiže se podešavanjem fokusa margina. Optička korekcija omogućava promjenu fokusa rubova slike. Moguća su podešavanja konkavnih i konveksnih zaslona polumjera 3 m ili većih. Pri velikom otvoru blende od f/2,6 zadržava se dubinska oštrina, ali ona se u ovisnosti o zakrivljenosti zaslona, a zahvaljujući promjenjivom otvoru blende, prema potrebi može i povećati. Funkcija za pamćenje postavki objektiva sprema postavke za naknadnu upotrebu u slučaju upotrebe više raznih postavki.

  Projector
  4K500ST

  Slike bez izobličenja preko čitave projicirane površine

  Izobličenja se očituju kroz nepravilno oblikovane rubove slike koje uzrokuje nedovoljna kvaliteta objektiva projektora. Jastučasta ili bačvasta izobličenja mogu biti uočljiva u slučaju projekcije s jednog projektora, međutim u slučaju korištenja više projektora za projiciranje kombinirane slike, spojevi se ne mogu pravilno poravnati, što rezultira slikom loše kvalitete. U slučaju stope izobličenja od 0,12 %, kombinirane se slike prikazuju savršeno.

  Izvorni omjer kontrasta od 3000:1

  Podesite kontrast prema potrebi

  Ovisno o prirodi projiciranih slika, omjer kontrasta možete podešavati od 2000:1 do 3000:1 prilagodbom otvora blende. U slučaju upotrebe zakrivljenog zaslona, kontrolom otvora blende možete postići veliku dubinsku oštrinu kroz čitavu površinu projicirane slike.

  Adjustment

  Uglađena reprodukcija 4K videozapisa pri 60 fps

  Izvanredna prilagodljivost i praktičnost

  XEED 4K500ST dizajniran je za lako postizanje odličnih rezultata iz gotovo bilo kojeg položaja. Motorizirano pomicanje objektiva od +/-60 % pojednostavljuje prilagodbu položaja slike bez naginjanja ili promjene položaja projektora. Korekcija iskrivljenja u četiri kuta osigurava geometrijsku preciznost slika. Tehnologija stapanja rubova visoke razlučivosti pomaže u stvaranju predivnog stapanja slika s više projektora XEED 4K500ST, kao i u primjeni korekcija na razini pojedinačnih piksela. Prilagodba u 5 točaka omogućuje vam prilagodbu RGB piksela za samo 0,1 piksela, za jasniju reprodukciju na zaobljenim i kupolastim površinama.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Uglađena reprodukcija videozapisa i tehnologija za povećanje kvalitete

  4K500ST omogućava reprodukciju uglađenih, nekomprimiranih 4K videozapisa pri 60 fps zahvaljujući svom jedinstvenom vrhunskom 4K dvostrukom procesoru slike. Bolja reprodukcija slike popraćena je smanjenjem zamućenja koje se postiže dodavanjem jedne crne sličice između sličica, čime se osigurava jasno iscrtavanje rubova slika, čak i kod akcijskih scena. Simulacijske igre zahtijevaju gotovo trenutačne reakcije, a vrijeme kašnjenja od 16,6 ms (kašnjenje od 1 sličice pri 60 Hz) ovaj projektor čini jednim od najbržih projektora na tržištu.

  Prilagodljivo povezivanje

  Reprodukcija 4K sadržaja (do 4096 x 2400 pri 60 fps) omogućena je putem DVI-D priključaka (paralelnih ili kombiniranih), a 4096 x 2160 putem 2 HDMI kabela. Jedan HDMI kabel podržava reprodukciju videozapisa u razlučivosti 3048 x 2160 pri 30 fps ili pak nadogradnju 2K sadržaja na 4K razlučivost pomoću algoritma za nadogradnju kvalitete tvrtke Canon. Opcije za montažu omogućavaju upotrebu projektora u bilo kojem položaju kroz svih 360 stupnjeva, a održavanje je jednostavno jer žarulji i filtru možete pristupiti čak i kad je projektor montiran.

  Flexible connectivity

  Analiza slučaja

  Otkrijte XEED 4K500ST u rukama fotografa i snimatelja Simeona Quarriea.

  Tehnički podaci

  4K razlučivost

  Veća razlučivost od 4K (4096 x 2400)

  AISYS

  Za snažnu svjetlinu i izvorni omjer visokog kontrasta

  HDMI

  HDMI 1.4 ulaz

  Creston veza

  Podrška za Crestron Room View upravljanje

  PJLink

  Standardni protokol kontrole

  Sadržaj pakiranja

  Preporučeno za vas...

  Dodatna oprema i potrošni materijal

  Moglo bi vam se svidjeti...

  extra

  Profesionalna mreža tvrtke Canon

  Profesionalna, dubinska pokrivenost: otkrijte sve što trebate znati o impresivnom asortimanu Canonovih projektora.

  extra

  Canon Professional Services

  Zašto ne biste zatražili članstvo u CPS-u? Uživajte u profesionalnoj podršci i uslugama za svoju Canon opremu.

  4K500ST

  Jamstvo

  Standardno 3-godišnje jamstvo, usluga zamjene žarulje u trajanju od 3 godine i 3-godišnje jamstvo s uslugom zamjene koje jamči da ćete biti potpuno mirni.