Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z je prvi DLP projektor tvrtke Canon s laserskim izvorom svjetlosti. Savršen je za digitalne natpise koji trebaju neprestano svijetliti; izlaz svjetline 8000 lumena i napredne kontrole slike čine ga spremnim za sve primjene.

LX-MU800Z

Prednosti

 • Svijetao i snažan DLP prikaz svjetline 8000 lumena
 • Savršen za digitalne natpise: moćni alati za podešavanje slike, podrška za neprekidnu upotrebu i mogućnost okomite montaže
 • Zaboravite na skupe zamjenske žarulje: tehnologija laserskih dioda s vijekom trajanja 20.000 sati
 • Izvorna WUXGA razlučivost (1920 x 1200) s omjerom širine i visine 16:10, motorizirano zumiranje, izoštravanje i pomak slike
 • Živopisne boje i duboke crne nijanse s dinamičnim kontrastnim omjerom od 10.500:1 (izvorno 1050:1)
 • Idealan za širok raspon primjena, od učionica, ureda i dvorana za sastanke do maloprodajnih prostora i muzeja
 • Podrška za mapiranje projekcije od punih 360 stupnjeva, savijanje slike za projiciranje na zakrivljene površine i kontrole za podešavanje geometrije te korekciju iskrivljenja u 4 koraka
 • Projiciranje slike dijagonale 500 inča putem objektiva za zumiranje na udaljenost od više od 90 metara
 • Odaberite jedan od 8 izmjenjivih objektiva za izuzetnu raznovrsnost*
 • Širok raspon podržanih ulaznih signala, uključujući i 3G-SDI visoke rezolucije
 • Trogodišnja usluga iznajmljivanja zamjenskog projektora za sljedeći dan**

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LX-MU800Z

Zapanjujući novi izvor svjetlosti


Projektor LX-MU800Z tvrtke Canon, prvi s laserskim izvorom svjetlosti, daje izuzetno svijetlu sliku od 8000 lumena, u WUXGA rezoluciji do 1920x1200. Laserska dioda i tehnologija fosfornog izvora svjetlosti tvrtke Canon traju dulje od tradicionalnih projektora sa žaruljom, pružajući 20.000 sati rada - što odgovara 7 godina rada po 8 sati dnevno. Canon LX-MU800Z ima laserski izvor svjetlosti koji se rashlađuje tekućinom te omogućava neprekidan rad, a troškovi rada jedna su desetina troškova tradicionalnih projektora sa žaruljom sa živom.

Izuzetna kontrola za digitalne natpise


Kontrola, fleksibilnost i snaga nadohvat ruke. Canon LX-MU800Z idealan je za digitalne natpise, uz podršku za potpuno mapiranje projekcije kroz 360 stupnjeva i savijanje slike za projiciranje na zakrivljene površine, uz dodatak naprednih kontrola za podešavanje geometrije, korekciju iskrivljenja u 4 kuta, rotacija slika bez izrezivanja u 25 stupnjeva i mehanički pomak slike od 50 %. Jedinstveni alati za stapanje rubova tvrtke Canon omogućavaju brzo i jednostavno spajanje susjednih prikaza s više projektora, a projektor možete montirati i okomito (potrebna montaža).

8 izmjenjivih objektiva


Iskoristite 8 izmjenjivih objektiva u stilu bajuneta* koji pokrivaju gotovo sve scenarije upotrebe, od izuzetno širokog zumiranja kratke udaljenosti projekcije (0,62 - 10,4 m) do zumiranja na izuzetno veliku daljinu (do 91 m), sve to uz dijagonale zaslona od 40 do 500 inča. Zamjena objektiva sigurna je i jednostavna: LX-MU800Z ima ugrađeni softver s 8 prethodno postavljenih memorijskih utora za postavljanje objektiva, a funkcija za zaštitu objektiva isključuje izvor svjetlosti u slučaju uklanjanja objektiva.

Slike koje oduzimaju dah


Kombinacijom DLP tehnologije s jednim čipom i snažnog laserskog izvora svjetlosti, Canon LX-MU800Z koristi 4-segmentni kotač s 3 boje za postizanje vrhunske slike i značajno smanjivanje "efekta duge", a dinamički kontrast omogućuje prikaz dubljih crnih nijansi za intenzivnije iskustvo. Široka paleta boja koja pokriva 91,9 % sRGB prostora osigurava reprodukciju živopisnih boja, a postavke svjetline možete mijenjati u koracima od 1 %, od 20 % do 100 %, za precizno podešavanje u skladu s osvjetljenjem u okruženju i za potrebe usklađivanja svjetline prilikom stapanja rubova.

Napredne mogućnosti povezivanja i upravljanja


Canon LX-MU800Z omogućava prikaz širokog raspona multimedijskih formata, s izravnim ulazom za HDMI 1.4a, 15-pinski D-sub, DVI-D, komponentni 5BNC te vrhunski 3 Gb/s video standard 3G-SDI i HDBaseT za nekomprimirani prijenos videozapisa putem Ethernet veze - idealno za živopisno, stabilno mapiranje projekcije. LX-MU800Z pruža i 15-pinske D-sub i 3G-SDI izlazne priključke, a kontrolni sustavi omogućavaju upotrebu serijskog priključka RS-232C, HDBaseT, LAN veze i funkcija za kontrolu mreže.

Jamstvo u trajanju od tri godine po principu "sljedeći dan"


Zahvaljujući dugovječnom izvoru svjetlosti i izostanku zamjenskih filtara, LX-MU800Z je jednostavan za održavanje. Besplatno poboljšano trogodišnje jamstvo tvrtke Canon s uslugom iznajmljivanja omogućuje zamjenski projektor za sljedeći dan** dok je vaš uređaj na servisu, maksimalno skraćujući vrijeme neaktivnosti.

* Omjer projekcije mora biti istaknut na projekcijskom objektivu.
** "Sljedeći dan" znači da će, ako je moguće, zamjenski proizvod biti dostupan dan nakon zahtjeva za popravak uređaja. Ako se zahtjev zaprimi nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamjenski će proizvod biti dostupan unutar dva dana. Ova usluga iznajmljivanja podliježe svim uvjetima i odredbama i dostupna je samo na određenim područjima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LX-MU800Z, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI ulaz

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

Produženo 3-godišnje jamstvo