Canon LX-MU700

LX-MU700

Uz 7500 lumena i izbor od 7 izmjenjivih objektiva, ovaj WUXGA instalacijski projektor s dvije žarulje pruža pobjedničku kombinaciju prilagodljivosti, pouzdanosti i svijetle, detaljne slike.

LX-MU700

Prednosti

  • Instalacijski projektor s dvije DLP™ žarulje velike svjetline
  • Nativna WUXGA (1920 x 1200) razlučivost uz omjer od 16:10
  • 7500 lumena za svijetlu i jasnu sliku
  • Omjer kontrasta od 2100:1 za bogate, duboke crne nijanse
  • Lako se optimizira za svjetlinu ili kontrast uz izbor između dva kruga od 6 boja
  • Izuzetno svestran uz izbor od 7 izmjenjivih objektiva
  • Brzo se prilagođava različitim opterećenjima zahvaljujući motoriziranom pomicanju objektiva i funkciji memorije
  • Prihvaća ulazne signale iz raznih izvora među kojima je HDBaseT s LAN naredbama
  • Održava geometrijsku sliku uz korekciju vodoravnog i okomitog iskrivljenja (+/-40°)
  • Jednostavan i jeftin za održavanje uz trajanje žarulje do 6000 sati

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LX-MU700

Svjetlina i pouzdanost


Ako želite svijetlu, jasnu i široku sliku u raznim instalacijskim okruženjima, odaberite projektor LX-MU700. Njegove dvije žarulje ne samo da pružaju nevjerojatnu svjetlinu od 7500 lumena, čak i u velikim sobama ili jarko osvijetljenim prostorima, nego osiguravaju i dodatnu pouzdanost. Projekcija prezentacije, predavanja ili prikaza nastavit će se čak i ako jedna žarulja prestane raditi, tako da publika nikada neće ostati razočarana.

Oštra, uvjerljiva slika


Izvorna WUXGA (1920 x 1200) razlučivost osigurava oštriju sliku i uglađeniju grafiku. Za razliku od LCD projektora, DLP paneli kod modela LX-MU700 dosljedno pružaju dobru sliku tijekom cijelog vijeka trajanja, tako da se kvaliteta vaših projekcija neće narušiti s vremenom. Omjer kontrasta od 2100:1 pruža čiste boje i duboke crne nijanse - poboljšavajući doživljaj publike. Kako bi se osigurali najbolji rezultati za svaki zadatak i okruženje, izbor od dva kruga sa 6 boja omogućuje vam laku optimizaciju svjetline ili kontrasta slike.

Fleksibilan izbor objektiva


Uz izbor od 7 vrlo kvalitetnih izmjenjivih objektiva tvrtke Canon, od fiksnih za kratku udaljenost projekcije pa sve do onih s izuzetno snažnim zumiranjem, lako je pronaći savršen izbor u skladu s udaljenošću projekcije i okruženjem. Bilo da koristite jedan objektiv ili nekoliko njih, svidjet će vam se memorijska funkcija objektiva koja odmah aktivira preferirane postavke pomaka, fokusa i zumiranja. Time se osigurava dragocjena ušteda vremena ako projektor ima različite primjene u istom prostoru, primjerice u predavaonici u kojoj se veličina publike mijenja.

Raznovrsne mogućnosti povezivanja


LX-MU700 vam pomaže da potpuno iskoristite prednosti današnjih inovativnih vrlo kvalitetnih digitalnih izvora. HDBaseT priključak omogućuje vam prijenos HD videozapisa, zvuka i kontrolnih signala jednim LAN kabelom na udaljenostima do 100 m - daje novu dimenziju fleksibilnosti mogućnosti instalacije. Dodatni HDMI, DVI i Display Port priključnice, te 5 BNC priključnica, osiguravaju kompatibilnost s velikim izborom digitalnih videoizvora i računalnih izvora.

Jednostavno do sjajnih rezultata


Nakon što uključite napajanje projektora značajka Screen Trigger Output omogućit će automatsko spuštanje platna i promjenu njegovog položaja u skladu s omjerom projekcije, što pomaže u održavanju optimalne kvalitete slike. Jednostavnost postavljanja i rukovanja dodatno poboljšava korekcija okomitog iskrivljenja od +/-40° koja osigurava preciznu geometriju slike iz gotovo bilo kojeg kuta.

Lako održavanje i niski troškovi vlasništva


LX-MU700 dizajniran je za vlasništvo bez napora: njegove žarulje i filtri lako se mogu zamijeniti bez uklanjanja projektora iz instalacijskog okruženja, što znači da je prekid rada sveden na najmanju moguću mjeru. Uz do 6000 sati trajanja žarulje i 35 dBA u ekološkom načinu rada (jedna žarulja), LX-MU700 predstavlja privlačno rješenje po pitanju troškova vlasništva.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LX-MU700, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI ulaz

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

DLP

DLP