Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Ovaj prijenosni XGA projektor kratke udaljenosti projekcije lagan je, kompaktan i pruža svijetlu, oštru sliku s malih udaljenosti. Pouzdan rad i niski troškovi vlasništva čine ga idealnim izborom za one koji paze na troškove.

LV-X310ST

Prednosti

  • Projicirajte oštru i vrlo kvalitetnu sliku u klasičnoj XGA razlučivosti (1024 x 768 piksela)
  • Uživajte u jarkim bojama i dubokim crnim nijansama uz 3100 lumena i omjer kontrasta od 10.000:1
  • Projicirajte veliku sliku s male udaljenosti uz objektiv s omjerom projekcije 0,61:1 s kratke udaljenosti
  • Iskusite oštru i detaljnu sliku zahvaljujući DLP™ panelu
  • Lagan i kompaktan, mase samo 2,8 kg za lako nošenje
  • RJ-45 priključnica i HDMI™ priključnica koje podržavaju MHL; podrška za 3D sadržaj putem sustava DLP-Link
  • Korekcija okomitog i vodoravnog iskrivljenja (+/-15°) održava sliku prirodnom
  • Prilagodba boje u 6 osi i značajka Screen Colour prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje žarulje do 6000 sati i 3-godišnje jamstvo za zamjenu žarulje*
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W i linijski audioizlaz te tih rad pri samo 29 dB

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-X310ST

Svijetla i precizna slika s male udaljenosti


Organizacije koje trebaju prijenosni projektor kratke udaljenosti projekcije koji nudi izvanrednu kvalitetu i odličnu vrijednost za uloženi novac uvjerit će se da je model LV-X310ST tvrtke Canon idealan. Vaša publika uživat će u preciznoj, oštroj slici izvorne XGA razlučivosti (1024 x 768 piksela), sa svijetlim, realističnim bojama i dubokim crnim nijansama zahvaljujući svjetlini projektora od 3100 lumena i omjeru kontrasta od 10.000:1. Omjer projekcije od 0,61:1 i namjenski fiksni objektiv od 1x za projiciranje s male udaljenosti pružaju različite mogućnosti smještanja - kao što je projiciranje slike od 2,5 m s udaljenosti od samo 1,5m. Zajedno s tehnologijom DLP ploča za poboljšanu kvalitetu slike, model LV-X310ST pruža impresivan omjer cijene i radnih značajki.

Jednostavno do odličnih rezultata


Osigurajte geometrijski savršenu sliku, čak i u skučenim prostorima, zahvaljujući korekciji okomitog i vodoravnog iskrivljenja od +/- 15°. U okruženjima s jakim prirodnim svjetlom ili tamo gdje je potrebno projicirati na površine u boji, korekcija boje na zaslonu automatski će se pobrinuti da i dalje uživate u svijetloj slici prirodnih boja. Kako biste u gotovo svim uvjetima mogli projicirati predivnu sliku, prilagodba boje u 6 osi pruža preciznu kontrolu nad nijansama, zasićenošću i drugim ključnim parametrima.

Povezivanje na željeni način


Koristite LV-X310ST za projiciranje vrlo kvalitetne slike iz raznih izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednosti HDMI izlaza na prijenosnim računalima radi postizanja oštrije i detaljnije slike; dok se upečatljivi 3D sadržaj lako reproducira pomoću sustava DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, podrška za MHL omogućava projiciranje s bilo kojeg tableta ili prijenosnog računala koje podržava MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, kontrola i održavanje putem IT mreže jednostavni su uz mrežni priključak RJ-45, čime se smanjuje količina posla IT tima.

Lagan i prijenosan


Mase samo 2,8 kg, model LV-X310ST lagan je i kompaktan pa se može bez napora nositi na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakše nošenje dok ste u pokretu koristite opcionalnu meku zaštitnu torbu za nošenje. I povezivanje projektora na odredištu jednostavno je: svi njegovi priključci i ulazi praktično su smješteni u grupi kako biste im vrlo lako pristupali. Učinite prezentacije upečatljivima i poboljšajte doživljaj publike tako da povežete bilo koji izvor za zvuk s ugrađenim vrlo kvalitetnim zvučnikom ili tako da projektor povežete s pojačalom ili sustavom za razglas koristeći linijski audioizlaz.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Odaberite LV-X310ST za niže troškove vlasništva. Žarulje traju do 6000 sati u ekološkom načinu rada, dok velikodušno 3-godišnje jamstvo* učinkovito eliminira troškove zamjene žarulje za 3 godine u slučaju da se žarulja pokvari uslijed uobičajene upotrebe. Potrošnja energije samo je 350 W tijekom rada (240 W u ekološkom načinu rada) kako bi se smanjile režije i kako biste lakše vodili održivu organizaciju. Troškovi održavanja svedeni su na najmanju mjeru zahvaljujući dizajnu bez filtra, a žarulje se lako mogu zamijeniti kroz gornju ploču projektora. Kako vašu publiku ne bi ometala pozadinska buka, ventilator modela LV-X310ST radi pri samo 29 dB u ekološkom načinu rada.

*Razlikuje se ovisno o državi. Proizvod se mora registrirati u roku od 60 dana.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-X310ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

MHL

MHL