Canon LV-WX320

LV-WX320

Ovaj prijenosni WXGA projektor pruža svijetlu i vrlo kvalitetnu sliku, a impresivno je kompaktan i lagan. Podrška za HDMI i MHL te mrežni priključak pružaju odličnu vrijednost za uloženi novac.

LV-WX320

Prednosti

  • Iskusite oštru široku sliku u izvornoj WXGA razlučivost (1280 x 800 piksela)
  • Uživajte u impresivnoj svjetlini (3200 lumena) i omjeru kontrasta od 10 000:1 za duboke crne nijanse
  • DLP™ panel pruža dosljedno oštru i preciznu sliku
  • Lagan i prijenosan od samo 2,5 kg
  • Objektiv s ručnim zumiranjem od 1,1x omogućava svestrano smještanje
  • RJ-45 priključnica i HDMI™ priključnica koje podržavaju MHL; podrška za 3D sadržaj putem sustava DLP-Link
  • Korekcija okomitog i vodoravnog iskrivljenja (+/-30°) sprječava izobličenje
  • Prilagodba boje u 6 osi i značajka Screen Colour prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje žarulje do 6000 sati i 3-godišnje jamstvo za zamjenu žarulje*
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W i linijski audioizlaz te tih rad pri samo 29 dB

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-WX320

Svijetla i precizna slika


Organizacije koje paze na troškove, a trebaju izvanredan prijenosni projektor uvjerit će se da je LV-WX320 tvrtke Canon idealan izbor. Uživajte u precizno definiranoj i nevjerojatno oštroj širokoj slici zahvaljujući nativnoj WXGA razlučivosti (1280 x 800 piksela) te omjeru širine i visine od 16:10. Živopisne boje i duboke crne nijanse dosljedno će se reproducirati zahvaljujući svjetlini projektora od 3200 lumena i omjeru kontrasta od 10 000:1. U kombinaciji s tehnologijom DLP panela maksimalno se smanjuje efekt "rešetke" svojstven mnogim projektorima slične cijene, tako da LV-WX320 pruža dobitnu kombinaciju kvalitete i vrijednosti za uloženi novac.

Jednostavno do odličnih rezultata


Osigurajte geometrijski preciznu sliku zahvaljujući korekciji okomitog i vodoravnog iskrivljenja od +/- 30°. Radi dodatne prilagodljivosti, ručno zumiranje od 1,1x pomaže vam u oštroj i vjernoj projekciji čak i u kompaktnim prostorima. U okruženjima s jakim prirodnim svjetlom ili tamo gdje je potrebno projicirati na površine u boji, korekcija boje na zaslonu pobrinut će se da i dalje uživate u svijetloj i oštroj slici prirodnih boja.

Jednostavno povezivanje


Uživajte u fleksibilnosti projiciranja vrlo kvalitetne slike iz raznih izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza koje LV-WX320 nudi. HDMI priključnica omogućava vam da iskoristite prednosti HDMI izlaza koji su danas uobičajeni na prijenosnim računalima radi postizanja oštrije, jasnije i detaljnije slike; dok se upečatljivi 3D sadržaj lako reproducira pomoću sustava DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, podrška za MHL omogućava projiciranje s bilo kojeg tableta ili prijenosnog računala koje podržava MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, kontrola i održavanje putem IT mreže jednostavni su uz mrežnu priključnicu RJ-45, čime se smanjuje količina posla IT tima.

Lagan i prijenosan


Unatoč visokih specifikacijama, LV-WX320 ima masu od samo 2,5 kg i dovoljno je lagan da ga udobno nosite na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakše nošenje dok ste u pokretu koristite opcionalnu meku zaštitnu torbu za nošenje. I povezivanje projektora na odredištu jednostavno je: sve njegove priključnice i ulazi praktično su smješteni u grupi kako biste im vrlo lako pristupali. Učinite prezentacije upečatljivima i poboljšajte doživljaj publike tako da povežete bilo koji izvor za zvuk s ugrađenim vrlo kvalitetnim zvučnikom ili tako da projektor povežete s pojačalom ili sustavom za razglas koristeći linijski audioizlaz.

Niski troškovi vlasništva


Odaberite LV-WX320 i vaši troškovi vlasništva ostat će primamljivo niski. Žarulja traje do 6000 sati u ekološkom načinu rada; dok velikodušno 3-godišnje jamstvo tvrtke Canon na žarulju* pruža do 3 zamjenske žarulje unutar jamstvenog razdoblja u slučaju da se žarulja pokvari uslijed uobičajene upotrebe, čime se učinkovito eliminira potencijalno visok trošak. Potrošnja energije iznosi samo 350 W tijekom rada (240 W u ekološkom načinu rada) kako bi se smanjili troškovi i kako biste lakše vodili održivu organizaciju. Troškovi održavanja ostaju na minimalnoj razini zahvaljujući dizajnu bez filtra i lakoj zamjeni žarulje kroz gornju ploču projektora. Kako vašu publiku ne bi ometala pozadinska buka, ventilator modela LV-WX320 radi pri samo 29 dB u ekološkom načinu rada.

*Razlikuje se ovisno o državi. Proizvod se mora registrirati u roku od 60 dana.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX320, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

MHL

MHL