Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Model LV-WX300USTi kompaktan je, prijenosan i prilagođen projiciranju slike s iznimno malih udaljenosti; ima izvornu WXGA razlučivost i interaktivne funkcije, što ga čini idealnim za projiciranje velikih, svijetlih, jasnih slika u malim prostorijama za sastanke i učionicama.

/Images/LV-WX300USTi%20Extra_tcm143-1251731.jpg

Prednosti

  • Kompaktan i prenosiv projektor za projiciranje s malih udaljenosti težine svega 5 kg
  • Omogućite publici da sudjeluje uz interaktivne funkcije za do 4 IC pisaljke ili prst uz modul za dodirivanje prstom.
  • Jednostavno projiciranje svijetlih, jasnih slika dijagonale 100 inča s udaljenosti od svega 445 mm
  • DLP zaslon izvorne WXGA razlučivosti (1280 x 800 piksela) i omjera stranica 16:10
  • Uživajte u živopisnoj svjetlini od 3000 lumena i omjeru kontrasta 7500:1
  • Korekcija okomitog iskrivljenja od +/- 40 °
  • Vijek trajanja žarulje do 8000 h i samo 29 dBA u ekološkom načinu rada
  • Prilagodba boje u 6 osi s naprednom prilagodbom boja na zaslonu
  • Ugrađeni zvučnici snage 2 x 10 W
  • 2 HDMI priključnice i RJ-45 mrežni ulaz

Detaljne značajke

Pregledajte detaljnije Canon LV-WX300USTi

Kompaktan i prenosiv projektor za projiciranje s malih udaljenosti


Prilagođen projiciranju slike s iznimno malih udaljenosti, LV-WX300USTi omogućava projekcije na velike zaslone, čak i u ograničenim prostorima. Projicira oštre, jasne slike dijagonale 100 inča s udaljenosti od svega 44,5 cm. Kada se montira na zid, ne zasljepljuje predavače, smanjuje površinu koju bi predavač mogao zakloniti tijelom i uklanja sjene sa zaslona. Zahvaljujući kompaktnim vanjskim dimenzijama od 287,7 x 186 x 374,5 mm i masi od svega 5 kg, dovoljno je malen i lagan za jednostavno prenošenje s jednog mjesta na drugo. To ga čini savršenim za poslovne i obrazovne ustanove u kojima postoji potreba za projiciranjem u brojnim manjim prostorijama za sastanke ili učionicama na razini cijele ustanove.

Izuzetno živopisne slike


Zahvaljujući DLP tehnologiji projektora i izvornoj WXGA razlučivosti (1280 x 800 piksela), svjetlini od 3000 lumena i omjeru kontrasta od 7500:1, LV-WX300USTi prikazuje svijetle, oštre i vjerodostojne slike. Boje su snažne i vjerne, a crne nijanse duboke. Tekst je čitljiv, a grafički prikazi ravnomjerni, bez traga efekta "rešetke" koji karakterizira tradicionalne LCD projektore. Zahvaljujući širokom formatu omjera stranica od 16:10, idealan je za upotrebu u kombinaciji s prijenosnim računalima širokog zaslona.

Interaktivne funkcije


LV-WX300USTi pruža mnoštvo interaktivnih značajki među kojima je isporučeni softver za crtanje. Do 4 IC pisaljke (2 priložene) ili prst u kombinaciji s opcionalnim modulom za dodirivanje prstom može se koristiti za interakciju sa slikom na zaslonu, što omogućava sudjelovanje publike u učionicama i uredima.

Jednostavan za postavljanje


Uz korekciju okomitog iskrivljenja (+/- 40 stupnjeva) možete biti sigurni da će vaše slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima. Ako pri ruci nemate bijeli projekcijski zaslon, napredna prilagodba boje u 6 osi i prilagodba boja na zaslonu omogućavaju projiciranje jasnih slika na površine raznih boja.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza na projektoru LV-WX300USTi omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. Tu su i dvije HDMI™ priključnice za projiciranje svijetlih i oštrih slika iz širokog raspona digitalnih video i računalnih izvora. Ugrađeni RJ-45 mrežni ulaz omogućava daljinski nadzor i upravljanje te podržava standard "Crestron Connected™". Putem dva ugrađena zvučnika od 10 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Ekonomičan i jednostavan za održavanje


LV-WX300USTi ekonomičan je uređaj zahvaljujući vijeku trajanja žarulje od 5000 sati, a taj se rok može produžiti i do 8000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Osim toga, ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 270 W, a šum ventilatora na 29 dBA za tiše okruženje. Održavanje je jednostavno zahvaljujući brzoj i lakoj zamjeni žarulje.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX300USTi, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole