Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Uz LV-WX300ST tvrtke Canon projicirajte živopisnu sliku širokog formata s male udaljenosti. Ovaj kompaktni projektor kratke udaljenosti projekcije nudi izvornu WXGA razlučivost, HDMI ulaz i jednostavno postavljanje, a time je iznimno prilagodljiv uređaj.

Prednosti

  • Projicirajte jasnu sliku širokog formata uz izvornu WXGA razlučivost (1280 x 800 piksela)
  • Uživajte u živopisnoj svjetlini od 3000 lumena i omjeru kontrasta 2300:1
  • Uz omjer projekcije 0,49:1 prikažite veće slike s manje udaljenosti
  • Fiksni vrlo kvalitetni objektiv kratke udaljenosti projekcije sa zumiranjem od 1,0x
  • Kompaktan i lagan: samo 2,8 kg
  • Korekcija okomitog iskrivljenja od -18° / +12°
  • Vijek trajanja žarulje od 4000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
  • HDMI™ ulaz i 2 VGA ulaza
  • RJ-45 mrežni ulaz za kontrolu i nadziranje na daljinu
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-WX300ST

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika


LV-WX300ST je savršen za kupce koji žele vrlo kvalitetan projektor kratke udaljenosti projekcije po pristupačnoj cijeni. Uz izvornu WXGA razlučivost širokog formata (1280 x 800 piksela), svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 DLP tehnologija projektora omogućuje prikaz oštre, precizne slike. Omjer projekcije 0,49:1 stvara mnoštvo mogućnosti postavljanja dramatičnim smanjivanjem potrebne udaljenosti između projektora i zaslona. Postavljanje postaje jednostavnije, projektor ne zasljepljuje predavača, a sjene na slici lako se mogu izbjeći.

Praktičan za transport


LV-WX300ST je s težinom od samo 2,8 kg dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne ustanove u kojima je potrebno organizirati projekcije na više lokacija ili u većem broju ureda. Mogućnost projekcije s manje udaljenosti idealna je značajka u skučenim ili pretrpanim okruženjima gdje postavljanje tradicionalnog projektora može biti pravi izazov.

Jednostavan za postavljanje


Osigurajte sliku savršene geometrije čak i u malim prostorima uz upotrebu korekcije okomitog iskrivljenja (-18/+12 stupnjeva). Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje za prikaz. Ona kompenzira obojenje slika koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji - publika može uživati u jasnoj slici prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Vijek trajanja žarulje projektora LV-WX300ST od 4000 sati omogućuje niske troškove posjedovanja, a taj se rok može produžiti i do 6000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Uz to ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 270 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (uz isključeni LAN). Ekološki način rada omogućuje stvaranje tihe okoline bez ometanja uz smanjenje buke ventilatora na samo 29 dBA. Uz to ne postoje zračni filtri koje je potrebno čistiti ili mijenjati pa je održavanje iznimno jednostavno.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza na projektoru LV-WX300ST omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. Putem HDMI™ ulaza projicirajte svijetle i oštre slike s današnjih digitalnih izvora, uključujući Blu-ray reproduktore i prijenosna računala ili se jednostavno povežite putem jednog od dva VGA ulaza. LV-WX300ST se može nadzirati i kontrolirati na daljinu putem RJ-45 ulaza, a podržava i standard Crestron Connected™. Putem ugrađenog zvučnika od 10 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX300ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole