Canon LV-WX300

LV-WX300

Uz projektor LV-WX300 tvrtke Canon uživajte u svijetlim i vrlo kvalitetnim slikama širokog formata te iznimno jednostavnom postavljanju. HDMI ulaz, tihi rad i mala veličina čine ovaj projektor vrlo prilagodljivim.

Prednosti

  • Uživajte u oštrim slikama širokog formata uz izvornu WXGA razlučivost (1280 x 800 piksela)
  • Doživite svijetle, živopisne slike uz svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1
  • Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivo postavljanje projektora
  • Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
  • Korekcija okomitog iskrivljenja
  • Vijek trajanja žarulje od 5000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
  • HDMI™ ulaz i 2 VGA ulaza
  • RJ-45 mrežni ulaz za kontrolu i nadziranje na daljinu
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-WX300

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika


LV-WX300 je savršen izbor za kupce koji za malo novca žele vrlo kvaliteni prijenosni projektor sa svijetlim prikazom. Uz izvornu WXGA razlučivost (1280 x 800 piksela), svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 DLP tehnologija projektora omogućuje prikaz oštre, precizne slike. Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivost prilikom postavljanja projektora LV-WX300 - to je velika prednost u manjim okruženjima kao što su prostorije za sastanke.

Praktičan za transport


Kako teži samo 2,5 kg, LV-WX300 je dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne ustanove u kojima je potrebno organizirati projekcije u raznim prostorijama ili uredima.

Jednostavan za postavljanje


Uz korekciju okomitog iskrivljenja (+/- 30 stupnjeva) možete biti sigurni da će vaše slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima. Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje za prikaz. Ona kompenzira obojenje slika koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji - možete prikazati jasne slike prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Vijek trajanja žarulje projektora LV-WX300 od 5000 sati omogućuje niske troškove posjedovanja, a taj se rok može produžiti i do 6000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Uz to ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 275 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (uz isključeni LAN). Ekološki način rada omogućuje stvaranje tihe okoline bez ometanja uz smanjenje buke ventilatora na samo 29 dBA.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza na projektoru LV-WX300 omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. Putem HDMI™ ulaza projicirajte svijetle i oštre slike s današnjih digitalnih izvora, uključujući Blu-ray reproduktore i prijenosna računala. Ili se jednostavno povežite putem jednog od dva VGA ulaza. LV-WX300 se može nadzirati i kontrolirati na daljinu putem RJ-45 ulaza, a podržava i standard Crestron Connected™. Putem ugrađenog zvučnika od 10 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX300, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole