Canon LV-S300

LV-S300

Predstavljajući Canon kvalitetu slike u sasvim novom cjenovnom razredu, pristupačan prijenosni projektor LV-S300 daje svijetlu, jasnu SVGA sliku. Dug vijek trajanja žarulje i jednostavno održavanje omogućuju niske troškove rada.

Prednosti

  • Reproducirajte jasne projekcije uz SVGA razlučivost (800 x 600 piksela)
  • Svjetlina od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 daju jasne, živopisne slike
  • Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivo postavljanje projektora
  • Automatsko isključivanje uklanja potrebu čekanja na isključivanje uređaja
  • Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
  • Korekcija okomitog iskrivljenja
  • Vijek trajanja žarulje od 5000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
  • 2 VGA ulaza
  • Ugrađeni zvučnik od 2 W

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-S300

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika


Kupci s ograničenim budžetom koji trebaju vrlo kvalitetan projektor sa svijetlim prikazom po izuzetno niskoj cijeni oduševit će se modelom LV-S300. Uz izvornu SVGA razlučivost (800 x 600 piksela) LV-S300 jamči doživljaj jasnih slika u okruženjima kao što su prostorije za sastanke i učionice. Svjetlina od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 impresivne su značajke za ovako kompaktan uređaj, a DLP tehnologija daje oštru, preciznu sliku. Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivost prilikom postavljanja projektora - to predstavlja važnu prednost u manjim okruženjima kao što su prostorije za sastanke.

Praktičan za transport


Kako teži samo 2,5 kg, LV-S300 je dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. Time je odličan izbor za manje tvrtke ili škole koje žele jedan projektor iznimne vrijednosti koji mogu koristiti u raznim prostorijama i okruženjima. Funkcija automatskog isključivanja omogućuje iskopčavanje kabela za napajanje odmah nakon isključivanja projektora kako biste ga mogli ponijeti bez čekanja da se ohladi.

Jednostavan za postavljanje


Uz korekciju okomitog iskrivljenja (+/- 30 stupnjeva) možete biti sigurni da će vaše slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima. Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje za prikaz. Ona kompenzira obojenje slika koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji - možete prikazati jasne slike prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Uz nisku prodajnu cijenu projektora LV-S300 vijek trajanja žarulje od 5000 sati omogućuje niske troškove posjedovanja, a taj se rok može produžiti i do 6000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Uz to ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 275 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti. Ekološki način rada omogućuje stvaranje tihe okoline bez ometanja uz smanjenje buke ventilatora na samo 29 dBA.

Velik izbor priključaka


Izbor prilagodljivih ulaza na projektoru LV-S300 - uključujući dva VGA ulaza - omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika s raznih izvora. Putem ugrađenog zvučnika od 2 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-S300, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP