Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Višenamjenski LV-8235 UST s iznimno kratkim izoštravanjem - podržava 3D s ugrađenom WXGA razlučivosti - projicira slike velikih dimenzija s male udaljenosti, što je idealno za današnja poslovna i obrazovna okruženja.

Prednosti

  • Projekcija s iznimno male udaljenosti omogućava prikaz velikih slika s male udaljenosti
  • Izvorna WXGA razlučivost
  • 2500 lumena
  • Omjer kontrasta od 2000:1
  • Fleksibilno postavljanje
  • Automatsko postavljanje
  • 3D projekcija
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W
  • HDMI ulaz i RJ-45 mrežni ulaz
  • Lako održavanje

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-8235 UST

Vrhunski projektor za projiciranje s malih udaljenosti


LV-8235 UST pruža projekcije na velike zaslone, čak i u ograničenim prostorima. Kompaktnog je dizajna, a može prikazati sliku veličine 80 inča s projekcijske udaljenosti od samo 32 cm (uz razmak postavljanja od samo 2,4 cm). Uz ugrađenu WXGA razlučivost (1280 x 800) i širok format omjera stranica 16:10 idealan je za korištenje s današnjim prijenosnim računalima širokog zaslona. Predavači mogu izbjeći zasljepljivanje, a projicirana slika neće biti zaklonjena sjenama, što ovaj uređaj čini savršenim za korištenje u učionicama i prostorijama za poslovne sastanke.

Slike visoke kvalitete uz fleksibilan prikaz


Nevjerojatno višenamjenski uređaj, čijih 2500 lumena jamči svijetlu i jasnu sliku, dok impresivan omjer kontrasta od 2000:1 omogućava stvaranje tamnih nijansi crne boje. Fleksibilna instalacija znači da se može koristiti u širokom rasponu primjena u učionicama, uredima i poslovnim prostorima. Može se postaviti na strop ili na stol, za uobičajenu projekciju na zid koja se koristi tijekom predavanja i sastanaka. Stražnja projekcija idealna je za video-promocije u izlozima trgovina, restoranima, muzejima i sličnim prostorima, dok projekcija ispod stola može i plohe stolova ili podove učiniti korisnim zaslonima za prikaz.

Briljantne 3D slike u prikazu izbliza


Tehnologija iznimno kratkog izoštravanja u uređaju LV-8235 UST znači da on može projicirati 3D slike velikih dimenzija u ograničenim prostorima. Napredna tehnologija obrade slike omogućava reprodukciju prirodnih boja, čak i prilikom projekcije na školsku ploču ili zid u boji. Rezultat su nevjerojatne prezentacije za posjetitelje obrazovnih i poslovnih središta, događanja ili predstavljanja proizvoda. LV-8235 UST koristi način prikaza sa sličicama u nizu kod koje se velikom brzinom naizmjenično prikazuju slike za lijevo i desno oko, a za gledanje full 3D sadržaja potrebne su naočale s aktivnim okidačem.

Izniman zvuk i slika


Ugrađeni zvučnik od 10 W jamči bogatije iskustvo i pojačava dojam prezentacija životnim zvukom, čak i na lokacijama gdje nije dostupan sustav zvuka. LV-8235 UST može projicirati i čiste slike iz digitalnih izvora, uz korištenje HDMI ulaza.

Lako i ekonomično održavanje


Uz dugi vijek trajanja žarulje do 3000 sati (u ekološkom načinu rada) i filtar zraka s vijekom trajanja do 4000 sati (u ekološkom načinu rada), LV-8235 UST omogućava vrlo ekonomičan rad, a i održavanje je pojednostavljeno. Ugrađeni RJ-45 mrežni ulaz omogućava i nadzor projektora te upravljanje njime na daljinu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-8235 UST, njegovim značajkama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Serijske naredbe

Preuzmite serijske naredbe nužne za postavljanje daljinskog upravljača za LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]