Canon LV-7490

LV-7490

Uz 4000 lumena, LV-7490 projektor ima najjaču svjetlinu u kategoriji lako prenosivih. Izvorna XGA razlučivost nudi jasne, oštre slike, a ugrađeni zvučnik od 10 W pruža snažan zvuk.

Prednosti

  • Izvorna XGA razlučivost
  • 4000 lumena
  • Omjer kontrasta od 2000:1
  • Canon objektiv za zumiranje 1,2x
  • Automatska korekcija iskrivljenja
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W
  • Duži vijek trajanja žarulje: Do 5000 sati
  • Način rada koji štiti okoliš: potrošnja ispod 1 W u stanju pripravnosti (isključena mrežna funkcija)
  • 29 dBA u ekološkom načinu rada
  • RJ-45 mrežni ulaz

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-7490

Revolucija na području osvjetljenja


Kompaktni model LV-7490 najsvjetliji je i najprenosniji projektor tvrtke Canon u LV asortimanu. Izvorna XGA razlučivost (1024 × 768) pruža izuzetno oštru sliku čak i ambijentalnim ili nekontroliranim uvjetima osvjetljenja, dok omjer kontrasta 2000:1 sa značajkom kontrole žarulje omogućava bogate crne nijanse i prirodne boje bez obzira na vrstu izvornog materijala. To je idealan spoj značajki za poslovne korisnike i korisnike u obrazovnim ustanovama koji trebaju čistu, svijetlu i dojmljivu projekciju, naročito u velikim prostorima.

Objektivi naglašene kvalitete


Kao što biste i očekivali od vodećeg svjetskog proizvođača objektiva, model LV-7490 ima vrlo kvalitetan širokokutni objektiv sa zumiranjem od 1,2x koji omogućava jasnu i preciznu projekciju - čak i u malim prostorijama. Budući da se od prijenosnih projektora zahtijeva pružanje odličnih rezultata u svim vrstama prostora, mogućnost modela LV-7490 da projicira veliku sliku na maloj udaljenosti pokazuje se neprocjenjivom.

Prilagodljiv i višenamjenski uređaj


Velik izbor praktičnih i pažljivo osmišljenih značajki osigurava modelu LV-7490 brzo i lako postizanje odličnih rezultata - bez obzira na zadatak ili okolnosti. Automatsko traženje ulaznog signala i automatska korekcija okomitog iskrivljenja od ± 20° omogućavaju postavljanje i pokretanje prezentacije u roku od nekoliko minuta, dok ugrađeni zvučnik snage 10 W pruža snažan zvuk za učionice.

Svi odgovarajući priključci


RJ-45 mrežni ulaz omogućava daljinski nadzor i kontrolu uređaja LV-7490 - idealno za jednostavnu integraciju u današnje kontrolne sustave za prostorije koji su vrlo popularni i rasprostranjeni. Kako bi se osigurala dodatna prilagodljivost, model LV-7490 ima tri audioulaza i priključnicu linijskog izlaza za povezivanje s vanjskim audiopojačalom. Za SCART RGB izvore koristi se adapterski kabel (kupuje se zasebno).

Ekološka prihvatljivost


Dugogodišnja predanost tvrtke Canon održivosti očituje se u dizajnu modela LV-7490. Ekološke značajke kao što su trajanje žarulje od 5000, trajanje filtra od 5500 i potrošnja od manje od 1 W u stanju pripravnosti u ekološkom načinu rada (uz isključenu mrežnu funkciju) pomažu u smanjenju i emisije ugljičnog dioksida i energetskih troškova.

Ekonomično korištenje i održavanje


Model LV-7490 ima konkurentnu cijenu i dijelove koje korisnik sam može servisirati, a koji cikluse održavanja i troškove svode na najmanju moguću mjeru. Njegov troslojni hibridni zračni filtar traje tri i pol puta duže od standardne jednoslojne elektrostatičke verzije, dok jednostavna zamjena žarulje, zahvaljujući gornjem poklopcu projektora, smanjuje potrebu za skupom vanjskom podrškom i održava troškove niskima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-7490, njegovim značajkama i mogućnostima.

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Serijske naredbe

Preuzmite serijske naredbe nužne za postavljanje daljinskog upravljača za LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]