Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S je osnovni model iz serije i izuzetno je isplativ. Idealan je za poslovne primjene i lako prenošenje ako su vam potrebni XGA razlučivost, 2200 lumena i smanjeni troškovi održavanja.

Prednosti

  • Izvorna XGA razlučivost
  • 2200 lumena
  • Omjer kontrasta 500:1
  • Canon objektiv za zumiranje 1,2x
  • Automatsko postavljanje ulaza
  • Funkcija snimanja slika
  • Velik raspon načina rada
  • Duži radni vijek žarulje: do 6000 sati
  • Značajke za održivost: potrošnja ispod 1 W u pripravnom stanju
  • Niska razina buke: 29 dBA u ekološkom načinu rada

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-7292S

Svijetle, oštre slike


Zahvaljujući izvornoj XGA razlučivosti (1024 x 768 piksela) i svjetlini od 2200 lumena, ovaj lagani prijenosni projektor iz serije Standard idealan je za projiciranje jasne, kvalitetne slike u poslovnim i obrazovnim okruženjima.

Odlične boje


S omjerom kontrasta od 500:1, LV-7292S reproducira detalje i prikazuje živopisne boje. Objektiv tvrtke Canon sa zumiranjem od 1,2x osigurava odličnu kvalitetu slike u gotovo svim uvjetima.

Jednostavno upravljanje


Zahvaljujući funkciji automatskog postavljanja, LV-7292S je jednostavno pripremiti za rad, čak i neiskusnim korisnicima - značajka automatskog traženja prepoznat će ulazne signale i automatski prilagoditi postavke.

Optimizacija projekcije


Unaprijed postavljene slike omogućavaju projekciju pod jakim osvjetljenjem, na školskim pločama (zelenima) ili obojenim zidovima. Možete i ručno podesiti kontrast, zasićenost i svjetlinu te ih spremiti unutar jedne od četiri postavki. Osim toga, omjer stranica automatski se prilagođava s obzirom na projiciranu sliku. Zahvaljujući funkciji za snimanje slika, možete prilagoditi početni zaslon: npr. tako da prikazuje logotipe, poruku dobrodošlice, fotografije, kontaktne podatke ili informacije o podršci.

Ekološki prihvatljiv i cijenom dostupan


LV-7292S odlikuje dugi radni vijek lampe (do 6000 sati u ekološkom načinu rada) i filtar zraka (s radnim vijekom od oko 5500 sati). Zahvaljujući tome, smanjuje se potreba za održavanjem i troškovi. Potrošnja energije u pripravnom stanju je niska (ispod 1 W), projektor je u radu vrlo tih i u ekološkom načinu rada generira tek 29 dBA.

Isključivanje i premještanje


Zahvaljujući funkciji automatskog isključivanja, projektor je jednostavno isključiti bez korištenja prekidača, daljinskog upravljača ili upravljačke ploče i odmah ga skloniti.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-7292S, njegovim značajkama i mogućnostima.

Serijske naredbe

Preuzmite serijske naredbe nužne za postavljanje daljinskog upravljača za seriju LV S

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]