HD kamkorderi LEGRIA s Wi-Fi vezom

Uspostavite vezu uz kamkordere LEGRIA tvrtke Canon s Wi-Fi vezom. Uživajte u dijeljenju dok ste u pokretu, usmjeravanju uživo i upravljanju kamkorderom udaljenim putem.
Prenosite snimke na društvene mreže kao što su YouTube i Facebook te gledajte sadržaj bežičnim putem na televizoru visoke rezolucije!

Usmjeravanje videozapisa uživo

Uživajte u usmjeravanju videozapisa uživo na uređaje sa sustavom Android¹ ili iOS¹, što je idealno za udaljeni nadzor i upravljanje. Tako možete vidjeti svoje dijete u drugoj prostoriji zahvaljujući opcijama povećavanja i smanjenja zumiranjem te aktivirati snimanje, a sve to s pametnog telefona ili tableta! Samo preuzmite besplatnu aplikaciju CameraAccessPlus i spremni ste!

Možete uživati u udaljenom nadzoru i kad niste kod kuće (ne vrijedi za LEGRIA HF G40) koji vam omogućuje da vidite što se događa kod kuće dok vas nema. Za udaljeni nadzor kad niste kod kuće potrebna vam je internetska veza s usmjerivačem kompatibilnim s UPnP i podrškom za dobivanje globalne IP adrese, kao i aplikacija CameraAccess Plus. Možete koristiti i dodatnu bazu za pomicanje kamkordera CT-V1 za vodoravno pomicanje u rasponu od 200° izravno s pametnog uređaja putem interneta.

CameraAccess

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Kontrolirajte i prilagođavajte postavke kamkordera LEGRIA HF G40 bežičnim putem koristeći web-preglednik pametnog telefona, tableta ili računala, bez potrebe za usmjerivačem ili aplikacijom.

Možete kontrolirati niz postavki bez pristupanja samom kamkorderu, što je idealno kada snimate u raznim okruženjima gdje kamkorderu ne možete lako pristupiti. Prikaz uživo omogućava provjeru kadriranja i drugih čimbenika. Postavke koje se mogu prilagoditi obuhvaćaju pokretanje/zaustavljanje snimanja, otvor blende, zatvarač, izoštravanje, zumiranje i ravnotežu bijele boje.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Udaljeno pretraživanje

Uživajte bežično prikazujući videozapise s kamkordera na računalu², pametnom telefonu ili tabletu koristeći funkciju "Remote Browser". Kamkorder se povezuje s web-preglednikom uređaja bez potrebe za usmjerivačem ili aplikacijom te je kompatibilan s platformama Android³ i iOS³, što je savršeno za upotrebu dok ste u pokretu. Možete i spremiti omiljene videozapise izravno na Android uređaj ili računalo. Namjenska aplikacija Movie Uploader za iOS⁴ omogućava vam spremanje videozapisa na iOS uređaj radi jednostavnog prijenosa na Facebook i YouTube putem mobilne mreže.

Povezivanje-s-pametnim-uređajima-i-računalima

Prikaz na velikom zaslonu bez kabela

Uživajte u zapanjujućim Full HD videozapisima kada bežično povežete kamkorder LEGRIA s kompatibilnim pametnim televizorom. Nakon povezivanja možete kontrolirati videozapis pomoću daljinskog upravljača televizora, kao što biste inače.

Povezivanje-s-televizorom

DLNA
Social Network Sharing

Izravno internetsko dijeljenje pomoću kamkordera

Facebook, Twitter, e-pošta, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Izravno prenosite videozapise na internet, bez potrebe za računalom! Samo povežite kamkorder s kućnom Wi-Fi mrežom* i zatim videozapise podijelite na web-mjestu YouTube, Facebook ili Twitter te slanjem e-poštom.

* Značajke izravnog internetskog dijeljenja i slanja putem poslužitelja zahtijevaju račun za CANON iMAGE GATEWAY. CANON iMAGE GATEWAY možda neće biti podržan u nekim državama i regijama. Više informacija potražite na web-stranici www.canon-europe.com/cig

1 – Podržani operacijski sustavi: Android 2.3 do 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funkcionalnost nije zajamčena na svim uređajima.

2 – Kompatibilnost sa softverom web-preglednika koji podržava HTML5.

3 – Podržani OS: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3/3.2/4.0/4.1/4.2. Funkcionalnost nije zajamčena na svim uređajima.

4 – Kompatibilnost s uređajima iPhone, iPad, iPod i iPod touch. Potreban je iOS 4.0 ili noviji. Funkcionalnost nije zajamčena na svim uređajima.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i drugim državama.

Android™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Google Inc.