Arhivirani proizvodi

Prijašnji modeli ovog asortimana proizvoda.


HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 je HD kamkorder koji profesionalno snimanje spaja s prednostima dvostruke flash memorije. Napredne kontrole omogućuju vam snimanje nevjerojatno oštrih HD slika s puno detalja.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 snima Full HD video snimke na SDHC memorijske kartice, što je idealno za dijeljenje. Niz naprednih značajki u kombinaciji s CMOS senozorom od 8,0 MP i procesorom DIGIC DV III daju vrhunsku kvalitetu slike.


HF S11

HF S11

Preuzmite kontrolu uz LEGRIA HF S11: profesionalni HD kamkorder koji kombinira snimke izraženih detalja s naprednim kontrolama i kapacitet pohrane koji omogućava cjelodnevno snimanje.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Dizajniran da zadovolji kreativnu strast video-entuzijasta, LEGRIA HF G25 ima širokokutni objektiv, opsežne ručne kontrole i izuzetan zvuk za zapanjujuće HD videozapise.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Istaknuti kamkorder LEGRIA HF G30 u kompaktnom kućištu kombinira optiku visokih specifikacija, senzor i stabilizator te Wi-Fi funkciju, što ga čini idealnim za entuzijaste koji svoju kreativnost žele izraziti kroz videozapise profesionalne kvalitete.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Jedinstvene Canon HD tehnologije u kompaktnom, modernom dizajnu - rezultat je LEGRIA HF M306, kamkorder koji daje iznimnu kvalitetu slike, ali je dovoljno malen da ga možete nositi bilo gdje.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

U svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti. Snimajte i pratite pojedinosti s udaljenosti koristeći napredno zumiranje od ogromnih 57x te ih bežično dijelite s pametnim telefonima i tabletima koristeći FlashAir kartice.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Ovaj kompaktni kamkorder omogućit će vam da u svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti. Snimajte i pratite pojedinosti s udaljenosti koristeći napredno zumiranje od ogromnih 57x te ih bez napora dijelite s osobama oko sebe pomoću ugrađenih tehnologija Wi-Fi i NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Snimite svaki detalj s udaljenosti. Obuhvatite sve u kadar. Ovaj kompaktni kamkorder pruža zabavu i slobodu cijeloj obitelji. Ugrađene tehnologije Wi-Fi i NFC omogućit će vam da u svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti i jednostavno dijelite.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Zabavan i jednostavan za upotrebu uz intuitivno upravljanje dodirnim zaslonom, ovaj lagani i kompaktni kamkorder savršen je za snimanje obiteljskih videozapisa zahvaljujući snažnim tehnologijama koje automatski osiguravaju najbolji mogući snimak.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Ovaj kompaktan i jednostavan kamkorder s podrškom za Wi-Fi i NFC omogućava reprodukciju videozapisa izvrsne kvalitete zahvaljujući snažnim tehnologijama uz koje će vaši videozapisi automatski izgledati najbolje moguće. Savršeno za dijeljenje obiteljskih trenutaka.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Proširite raspon sjajnih videozapisa koje možete snimiti zahvaljujući svestranom objektivu sa zumiranjem od 57x sa širokokutnim objektivom i snažnim tehnologijama koje omogućavaju postizanje najboljeg mogućeg izgleda. Tehnologije Wi-Fi i NFC omogućavaju jednostavno dijeljenje.

spacer
					image

Arhivirani proizvodi

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Vrati se na:
Trenutni asortiman