HD kamkorderi LEGRIA

Bilo da želite snimati dragocjene uspomene ili prenijeti kreativnost u snimanju videozapisa na novu razinu, najbolji kamkorder za svoje potrebe pronaći ćete u asortimanu LEGRIA. Kamkorderi LEGRIA kombiniraju vrhunsku kvalitetu slike s preciznim inženjerstvom i tehnološkim znanjem tvrtke Canon, što znači da vam omogućavaju brzo i lako snimanje i dijeljenje vrhunskih Full HD videozapisa.

Za obitelji i posebne prilike

Za ljubitelje videozapisa

Za kreativce

Ponovo proživite pamtljive trenutke predivno snimljene u FULL HD razlučivosti na kompaktnom kamkorderu LEGRIA HF R. Snažno zumiranje i optički stabilizator slike održavaju snimke stabilnima za vrhunske rezultate u svakoj prilici.

Dizajnirani da zadovolje kreativnu strast ljubitelja videozapisa, kamkorderi iz asortimana LEGRIA HF G imaju širokokutni objektiv, napredni HD CMOS PRO senzor, opsežne ručne kontrole i izuzetan zvuk za zapanjujuće HD videozapise.

LEGRIA for Creative videos

Pokažite svoju kreativnost iz nove perspektive. FULL HD i Wi-Fi asortiman LEGRIA mini pruža jedinstvenu prenosivost, izuzetno širokokutni objektiv, LCD čiji se kut može prilagoditi i ugrađeni stativ savršeno dizajniran za autoportrete.

  LEGRIA HD kamkorderi s Wi-Fi vezom

  Lako dijelite snimljeni materijal izravno na YouTube, Facebook i druge društvene mreže uz LEGRIA Wi-Fi kameru. Jednim dodirom uspostavite vezu s pametnim uređajem uz NFC. Asortiman omogućava i usmjeravanje uživo, udaljeni nadzor i upravljanje fotoaparatom.

  Podrška za kamkorder tvrtke Canon

  Preuzimajte softver, programske datoteke i priručnike, pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za svoj kamkorder tvrtke Canon.

   Tražite starije modele kamkordera LEGRIA

   Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele LEGRIA u našem odjeljku za arhivirane proizvode.