Canon MP121-MG

MP121-MG

Izrađen od recikliranog materijala, ovaj kalkulator s 12 znamenki, ispisom i prikazom u dvije boje nudi niz profesionalnih značajki, uključujući i poslovne funkcije za izračunavanje poreza i konverziju valuta koje štede vrijeme.

Prednosti

  • Djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon
  • Ispis u dvije boje, 2,3 retka u sekundi
  • Veliki LCD zaslon i prostrana tipkovnica
  • Poslovne funkcije za izračun poreza i konverziju valuta
  • Funkcija sata i kalendara
  • Napajanje izmjeničnom strujom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MP121-MG

Održiv dizajn


Kalkulator s funkcijom ispisa MP121-MG djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon, čime se promiče održiva upotreba ograničenih prirodnih resursa.

Produktivni ispis u 2 boje


Ispis u dvije boje jamči da ćete jesno razlikovati pozitivne vrijednosti, prikazane u crnoj boji, od negativnih vrijednosti, prikazanih u crvenoj boji. Brzina ispisa je također brzih 2,3 redaka u sekundi.

Veliki LCD zaslon i prostrana tipkovnica


Veliki uspravni LCD zaslon i velike znamenke omogućuju brzo očitavanje brojeva. Prostrana i stabilna tipkovnica ima velika i trajne tipke, označene bojom, što olakšava brz unos brojki bez pogrešaka.

Profesionalni poslovni izračuni


Pojednostavite složene izračune i uštedite vrijeme. Automatski izračunajte postotak prihoda pomoću zasebnih tipki za troškove, prodajnu cijenu i prihod, bez potrebe za složenim formulama. Utvrdite razlike poreznih stopa jednim pritiskom zahvaljujući dvjema tipkama za izračun poreza. Također možete konvertirati lokalnu valutu u drugu valutu po izboru, brzo i jednostavno, pomoću tipki za konverziju valute.

Kompletan asortiman unaprijed postavljenih funkcija


Praktične funkcije sata i kalendara omogućuju praćenje svega na zaslonu i na ispisanom računu. Zasebne klizne sklopke za decimalne brojeve, zaokruživanje, ukupni zbroj i broj stavki povećavaju lakoću korištenja i ukupnu funkcionalnost. U ostale se prednosti ubrajaju tipke za unos serijskih brojeva i datuma, postotaka za poskupljenja/popuste i tipka "shift".

Napajanje izmjeničnom strujom


MP121-MG koristi uobičajen izvor izmjenične struje. Izrađuje se od recikliranog materijala te zadovoljava i najstrože standarde kako bi se zajamčila pouzdanost i dugotrajna upotreba.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MP121-MG, njegovim značajkama i mogućnostima.