Kalkulatori s osnovnim funkcijama

Nadahnuta tradicionalnim umijećem izrade iz tvrtke Canon, serija kalkulatora s osnovnim funkcijama objedinjuje jednostavnost, održivost i lakoću korištenja. Od osobnih prijenosnih uređaja džepne veličine do većih modela, ovi domišljati, elegantni i lagani kalkulatori jednostavni su za očitavanje i korištenje. Idealni pratitelji za stručne poslovne ljude.

WS-1210T

WS-1210T

12-znamenkasti stolni kalkulator koji nudi praktične funkcije za izračun poreza i podesivi LCD zaslon. S tipkovnicom po uzoru na informatičke, dvojakim napajanjem i profesionalne crne boje.

LS-39E

LS-39E

LS-39E je 8-znamenkasti ručni kalkulator s velikim zaslonom i pokrovom koji se može okrenuti za 360 stupnjeva (pokrov se okreće prema gore).

LS-270H

LS-270H

8-znamenkasti ručni kalkulator s dvojakim napajanjem (solarno i baterijsko)

LS-80TEG

LS-80TEG

Ovaj stolni minikalkulator s 8 znamenki izrađen je od recikliranih materijala tvrtke Canon kako bi pomogao održivosti okoliša. Ima veliki LCD zaslon i praktične poslovne funkcije za izračunavanje poreza.

TX-1210E

TX-1210E

TX-1210E je 12-znamenkasti stolni kalkulator s velikim zaslonom postavljenim pod kutom. Posjeduje stabilnu dodirnu tipkovnicu te funkcije za pretvorbu eura i izračun poreza.

WS-1610T

WS-1610T

Ovaj 16-znamenkasti stolni kalkulator posjeduje funkcije za izračun poreza i podesiv LCD zaslon. S tipkovnicom po uzoru na informatičke, dvojakim napajanjem i profesionalne crne boje.