Ekonomični kalkulatori

Zbirka skromnih uređaja promišljenog i održivog dizajna. Ovi lagani modeli stvoreni su za općenite potrebe u kućanstvu i uredu, a imaju zaobljen dizajn i velik LCD zaslon koji olakšava čitanje brojeva.

AS-8

AS-8

Ovaj kompaktni i moderni 8-znamenkasti ručni kalkulator ima pametni zaobljeni dizajn i izdržljivi pokrov koji se može okretati prema gore za 360 stupnjeva, što model AS-8 čini savršenim za korištenje u uredu ili u pokretu.

AS-120

AS-120

Ovaj 12-znamenkasti mali stolni kalkulator ima zaobljeni dizajn koji omogućava korištenje u svim uredima. Ostale značajke obuhvaćaju dvostruki izvor napajanja, nagnuti zaslon i modernu tamnosivu završnu obradu.

AS-1200

AS-1200

Ovaj 12-znamenkasti polustolni kalkulator ima privlačni zaobljeni dizajn i mnoge tipke za pristup korisnim funkcijama. Ostale značajke obuhvaćaju dvostruki izvor napajanja, nagnuti zaslon i modernu tamnosivu završnu obradu.

AS-2200

AS-2200

Ovaj 12-znamenkasti stolni kalkulator predstavlja kombinaciju elegantnog zaobljenog dizajna i značajnih ekoloških odlika - što ga čini idealnim za organizacije i pojedince.

AS-2400

AS-2400

Ovaj 14-znamenkasti stolni kalkulator predstavlja kombinaciju elegantnog zaobljenog dizajna i značajnih ekoloških odlika - što ga čini idealnim za organizacije i pojedince.