Canon X MARK II

X MARK II

Ovaj izuzetno tanki 12-znamenkasti poslovni kalkulator koji se napaja solarnom energijom ima praktične funkcije i tanki aluminijski dizajn te je ekološki prihvatljiv. Praktičan poslovni alat koji kombinira stil i održivost.

Prednosti

  • Moderan, tanak i izdržljiv
  • Djelomično proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon
  • Solarno napajanje - nema baterija
  • Stolni kalkulator s prikazom 12 znamenki
  • Praktične funkcije za poslovne korisnike (trošak, prodaja, marža)
  • Funkcija sprječavanja blokade tipaka omogućava brz unos

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon X MARK II

Sofisticiran i izdržljiv dizajn


Elegantan i moderan, kalkulator X MARK II ima privlačnu mat površinu - dostupnu u bijeloj ili crnoj boji - s elegantnim aluminijskim donjim dijelom kućišta. Tanko, jednostavno kućište kompaktno je, izdržljivo i pouzdano, a oznake na tipkama laserski su utisnute. Sve te značajke pružaju stil, pouzdanost i ekološku odgovornost.

Poboljšava učinkovitost, čuva resurse


Ovaj pametni, 12-znamenkasti mali stolni kalkulator postavlja nove standarde - po pitanju stila, učinkovitosti i ekološke prihvatljivosti. Kalkulator ima veliki i jasni LCD zaslon, a neki dijelovi napravljeni su od recikliranih materijala tvrtke Canon. . Time se najbolje iskorištava učinkovitost resursa i smanjuje količina otpada, što X MARK II kalkulator čini izborom ekološki osviještenih direktora, profesionalaca i ekološki osviještenih pojedinaca.

100% solarno napajanje - nema baterija, nema otpada


Milijuni kalkulatora bacaju se u otpad svake godine, a mnogi od njih sadrže iskorištene baterije koje se ne mogu mijenjati. Kalkulator X MARK II u potpunosti se napaja solarnom energijom, što znači da koristi prirodnu, obnovljivu energiju. Uopće ne sadrži baterije, tako da nema štetnog otpada.

Praktične funkcije za poslovne korisnike


Automatski izračunajte postotak prihoda pomoću zasebnih tipki za troškove, prodajnu cijenu i prihod, bez potrebe za složenim formulama. To je najlakši način da se pojednostave složeni izračuni i uštedi vrijeme. Druge funkcije obuhvaćaju memoriju ukupnog iznosa, a tu su i tipke Shift, postotak, promjena znaka i korijen. Funkcija sprječavanja blokade tipaka omogućava brz unos brojeva bez blokade tipaka.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon X MARK II, njegovim značajkama i mogućnostima.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Neki dijelovi napravljeni su od materijala s recikliranih proizvoda tvrtke Canon