Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Ovaj stolni minikalkulator s 8 znamenki izrađen je od recikliranih materijala tvrtke Canon kako bi pomogao održivosti okoliša. Ima veliki LCD zaslon i praktične poslovne funkcije za izračunavanje poreza.

Prednosti

  • Gornja i donja strana kućišta te poklopac odjeljka za baterije izrađeni su od materijala iz recikliranih fotokopirnih uređaja tvrtke Canon.
  • Dvostruki izvor napajanja: solarno i zamjenjiva baterija
  • Funkcije za izračunavanje poreza i preračunavanje iznosa u eurima
  • Veliki LCD zaslon
  • Pametan dizajn, elegantne boje
  • Automatsko isključivanje za uštedu energije

Detaljne značajke

Pregledajte detaljnije Canon LS-80TEG

Poboljšavanje ekoloških radnih značajki


LS-80TEG je stolni minikalkulator s 8 znamenki izrađen za poboljšanje učinkovitosti i ekoloških radnih značajki. Radi čuvanja resursa i smanjenja otpada, gornja i donja strana kućišta te poklopac odjeljka za baterije na kalkulatoru u potpunosti su izrađeni od recikliranih fotokopirnih uređaja tvrtke Canon. To je savršeno rješenje za savjesne pojedince i tvrtke koje slijede politiku ekološke nabave. Zadovoljava i potrebe velikih tvrtki koje rade prema standardima certifikata ISO 14001 na ekološki održiv način.

Energetska učinkovitost i duži vijek trajanja proizvoda


Dvojni izvor energije jamči energetsku učinkovitost. Kalkulator koristi zamjenjive baterije za duži vijek trajanja, za razliku od kalkulatora koji se mogu iskoristiti samo jednom, dok se baterija ne istroši. Koristi i solarnu energiju, za maksimalnu uštedu energije. Funkcija automatskog isključivanja služi za isključivanje kalkulatora nakon 7 minuta neaktivnosti, radi dodatne uštede energije.

Praktične funkcije za izračunavanje poreza i preračunavanje iznosa u eurima


Praktične funkcije za izračunavanje poreza i preračunavanje iznosa u eurima čine ovaj stolni minikalkulator savršenim za ured i dom. Izračunajte stopu poreza jednim dodirom i brzo preračunajte iznose u svim valutama. LS-80TEG ima i sve standardne funkcije koje biste očekivali od kalkulatora tvrtke Canon, a koje osiguravaju učinkovitost računanja.

Veliki LCD zaslon


Unatoč kompaktnim dimenzijama, ovaj stolni minikalkulator ima veliki LCD zaslon za jasan pregled znakova jednim pogledom. Ima i veliku tipkovnicu i tipke velike površine za lak i brz unos znamenki.

Pametan dizajn, elegantne boje


LS-80TEG štedi prostor pa ćete ga lako smjestiti na svoj radni stol ili tamo gdje vam je potrebno. Sa svojim elegantnim sivim i zlatnim verzijama kućišta, unijet će dašak stila u vaše okruženje.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LS-80TEG, njegovim značajkama i mogućnostima.