Canon AS-2200

AS-2200

Ovaj 12-znamenkasti stolni kalkulator predstavlja kombinaciju elegantnog zaobljenog dizajna i značajnih ekoloških odlika - što ga čini idealnim za organizacije i pojedince.

Prednosti

  • Stolni kalkulator s prikazom 12 znamenki
  • Elegantno zaobljeno kućište
  • Velik prilagodljiv nagnut zaslon
  • Gornji i donji dio kućišta djelomično su proizvedeni od recikliranih proizvoda tvrtke Canon
  • Dvostruki izvor napajanja: solarna energija i baterija koja ne sadrži živu
  • Zaokruživanje i odabir decimalnog zareza
  • Automatsko isključivanje

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon AS-2200

Elegantan i profesionalan


12-znamenkasti model AS-2200 odlikuje se i elegancijom i praktičnošću. Elegantno zakrivljeno kućište ne izgleda samo profesionalno, već i savršeno pristaje na bilo koji radni stol ili policu.

Prilagodljiv nagnut zaslon


Veliki, jasan i prilagodljiv LCD zaslon svodi bliještanje i odbijanje svjetlosti na minimum. Optimalna čitkost može se postići naginjanjem zaslona koji se tako može prilagoditi svim uvjetima osvjetljenja.

Održiv dizajn


Osim ergonomskog dizajna, ovaj model pruža i manji utjecaj na okoliš, što je nešto što sve organizacije i pojedinci trebaju uzeti u obzir. Neke njegove plastične komponente napravljene su od recikliranih materijala proizvoda tvrtke Canon.

Energetski učinkovit


Dvostruki izvor napajanja - solarna energija i baterija bez žive jamče energetsku učinkovitost i pouzdanost u različitim uvjetima osvjetljenja. Kada se AS-2200 ne koristi, funkcija automatskog isključivanja jednostavno će isključiti kalkulator kako bi se uštedjelo na energiji.

Mnoštvo funkcija


Kalkulator AS-2200 nudi širok raspon funkcija. Klizni prekidač pruža lak odabir decimalnog zareza i zaokruživanje. Memorija ukupnog rezultata automatski izračunava ukupne rezultate. Osim navedenih, na kalkulatoru se nalaze i neke druge praktične tipke poput tipka za izračun prodajne cijene, poništenje te sve ostale funkcije koje biste očekivali od Canonovog kalkulatora.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon AS-2200, njegovim značajkama i mogućnostima.