Canon AS-120

AS-120

Ovaj 12-znamenkasti mali stolni kalkulator ima zaobljeni dizajn koji omogućava korištenje u svim uredima. Ostale značajke obuhvaćaju dvostruki izvor napajanja, nagnuti zaslon i modernu tamnosivu završnu obradu.

Prednosti

  • 12-znamenkasti mali stolni kalkulator
  • Profesionalno zaobljeno kućište
  • Gornji i donji okvir izrađeni su od materijala koji je reciklirala tvrtka Canon
  • Izračun prodajne cijene (MU), poništenje (RV), ukupni iznos (GT)
  • Dvostruki izvor energije (solarni i baterija)
  • Veliki nagnuti zaslon

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon AS-120

Veliki nagnuti LCD zaslon


Zahvaljujući zaobljenom dizajnu ovaj 12-znamenkasti kalkulator ima veliki nagnuti LCD zaslon koji omogućava lako čitanje brojeva u raznim uvjetima osvjetljenja. Raspored tipkovnice prilagođen korisnicima i velike bojom označene tipke jamče jednostavan unos brojki bez pogreške.

Elegantan i profesionalan


Ovaj kompaktni i lagani tamnosivi kalkulator izgleda elegantno i profesionalno. Dizajniran kako bi vam stao na stol ili policu.

Održiv dizajn


Osim ergonomskog dizajna, ovaj model pruža i manji utjecaj na okoliš, što je nešto što sve organizacije i pojedinci trebaju uzeti u obzir. Neke njegove plastične komponente napravljene su od recikliranih materijala proizvoda tvrtke Canon.

Energetski učinkovit


Bez obzira na uvjete osvjetljenja, ovaj kalkulator s dvojnim napajanjem, solarnim i baterijskim, nikad vas neće iznevjeriti. Kako bi se uštedjela energija, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator kad se ne koristi otprilike 7 minuta.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon AS-120, njegovim značajkama i mogućnostima.