Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Ostvarite napredak oslobađanjem snage ispisivanja

Izazovi

Industrija profesionalnog ispisivanja evoluira, uz nove razvoje na polju digitalne proizvodnje koji stvaraju novi pritisak po pitanju potražnje, razlikovanja i konkurentnosti.

Naši alati i stručnost mogu vam pomoći da te izazove pretvorite u uzbudljive nove mogućnosti. Ponudite klijentima inovativne proizvode i usluge, kao što su aplikacije za 3D ispisivanje. Uđite na nova tržišta i otkrijte profitabilnije izvore prihoda. Poboljšajte i marže tako da povećate produktivnost i smanjite troškove.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Analiza slučaja

Otkrijte kako smo pomogli tvrtki Elwe da privuče nove klijente, smanjenjem vremena i troškova povezanih s malim zadacima ispisivanja.

Saznajte više

Obratite nam se

i saznajte kako možemo pomoći vašoj tvrtki da evoluira

Saznajte više

Aplikacije klijenata

Kao profesionalni stručnjaci za ispisivanje, pružamo širok asortiman aplikacija za ispisivanje, pokrivajući pet ključnih područja: poslovna komunikacija, izdavaštvo, promotivni materijali, ambalaža i industrijsko ispisivanje.

Poslovna komunikacija

U današnjem digitalnom svijetu, bliže ste klijentima nego ikada prije. Uz tako mnogo komunikacijskih kanala koji su vam na raspolaganju, naše prilagođene i potpuno automatizirane aplikacije s varijabilnim podacima pobrinut će se da svaka priča koju ispričate koristeći snagu ispisivanja ostavi maksimalan dojam.

Transakcijske komunikacije

Transakcijske komunikacije s klijentima
Učinite transakcijsku poštu učinkovitijom ulaganjem u najnoviju digitalnu tehnologiju. Osim što vam omogućuju brže i ekonomičnije ispisivanje u boji, naši alati omogućuju vam da izrađujete vrlo kvalitetne transakcijske dokumente koji su bolje usmjereni i imaju veću promotivnu vrijednost.

Komunikacija na zahtjev

Komunikacija na zahtjev
Poboljšajte kvalitetu i dosljednost ispisanih materijala te istovremeno smanjite troškove i količinu otpada. Naši alati za komunikaciju na zahtjev pomažu vam u optimiziranju radnog procesa – omogućujući vam da povećate produktivnost i skratite vrijeme obrade.

Ispisivanje izravne pošte

Ispisivanje izravne pošte
Poboljšajte produktivnost, smanjite troškove i pružajte bolju uslugu klijentima tako da brže i učinkovitije obrađujete poštu. Otkrijte kako vam naše inovativno rješenje ispisivanja izravne pošte pomaže pridobiti klijente i razviti posao.

Izdavaštvo

Tko kaže da manje naklade nisu financijski održive? Naši digitalni poslovni modeli za tržište izdavaštva – male naklade, upravljanje životnim ciklusom, ispisivanje na zahtjev, samostalno izdavaštvo, decentralizirano ispisivanje i dinamično izdavaštvo – čine ispisivanje knjiga, časopisa, novina i priručnika komercijalno isplativima, sada i ubuduće.

Ispisivanje digitalnih knjiga

Ispisivanje digitalnih knjiga
Ponudite izdavačima bržu isporuku, širi raspon veličina serija i učinkovitiji lanac nabave uz manje neiskorištenih zaliha, koristeći naše usluge ispisivanja digitalnih knjiga. Pružanjem usluga kao što su upravljanje životnim ciklusom knjiga, također možete pomoći izdavačima da povećaju prihode od starijih naslova.

Ručno ispisivanje i ispisivanje dokumentacije

Ispisivanje priručnika i dokumentacije
Ostanite u tijeku na konkurentnom tržištu i poboljšajte marže bržom i učinkovitijom proizvodnjom vrlo kvalitetne dokumentacije i priručnika.

Produkcijski ispis fotografija

Produkcijski ispis fotografija
Poboljšajte marže i povećajte udio na tržištu kroz izradu šireg raspona vrlo kvalitetne fotografske robe pri manjoj cijeni. Naša tehnologija digitalnog produkcijskog ispisivanja i procesi mogu vam pomoći i da smanjite količinu otpada i negativni utjecaj na okoliš.

Promotivni materijali

Za dojmljive kampanje s posterima, privlačne znakove ili grafiku u zatvorenom za kojom se okreću glave, naša tehnologija i stručnost mogu vam pomoći da prenesete ispisivanje promotivnih materijala na sljedeću razinu.

Ispisivanje rješenja za prodajna mjesta i postera

Ispisivanje rješenja za prodajna mjesta i postera
Otkrijte brže i svestranije načine izrađivanja privlačnih postera i materijala za prikazivanje. Privucite klijente ulaganjem u digitalne radne procese s minimalnim vremenom postavljanja i maksimalnim mogućnostima prilagođavanja.

Ispisivanje materijala za prikazivanje u zatvorenom

Ispisivanje materijala za prikazivanje u zatvorenom
Proširite poslovanje tako da smanjite trošak izrade vrlo kvalitetnih personaliziranih i prilagođenih materijala za prikazivanje. Saznajte kako vam naši alati za ispisivanje materijala za prikazivanje u zatvorenom pomažu da budete na vodećem mjestu – i ispred konkurencije.

Ispisivanje materijala za prikazivanje na otvorenom

Ispisivanje materijala za prikazivanje na otvorenom
Otkrijte kako vam naša tehnologija za ispisivanje materijala za prikazivanje na otvorenom može pomoći da proširite poslovanje i poboljšate marže, smanjenjem troškova uz istovremeno pružanje kraćih rokova i više opcija prilagođavanja.

Ispisivanje dekoracija za interijere

Ispisivanje dekoracija za interijere
Otkrijte budućnost dekoracija za interijere izrađivanjem vrlo kvalitetnih, profitabilnih proizvoda s maksimalnim mogućnostima prilagođavanja.

Ambalaža

Ispisivanje ambalaže ujedno predstavlja sektor ispisivanja koji najbrže raste i najkonkurentnije tržište, pa je ključno isticati se na tržištu. Naša digitalna tehnologija vodeća u djelatnosti pruža prilagodljivost za manje zadatke ispisivanja, optimizirane radne procese, izrađivanje prototipova i personalizaciju varijabilnih podataka, pružajući vašem poslovanju potrebnu prednost.

Industrijsko ispisivanje

Ono što proizvodite mijenja se iz dana u dan. Stoga vam trebaju alati koji su dovoljno svestrani da se nose sa svakim zadatkom i koji mogu odgovoriti na najizazovnije zahtjeve za prilagođavanjem i personalizacijom. Uz naše inovativne plošne UV pisače, završnu obradu i tehnologiju 3D ispisivanja, ne samo da s lakoćom možete zadovoljiti zahtjeve klijenata nego i privući više poslova kroz razvijanje uzbudljivih novih aplikacija.

Ispisivanje fotografija i umjetničkih reprodukcija

Ispisivanje širokih formata
Brže i jeftinije ispisujte kratke i jednokratne zadatke, uz kraće ukupno vrijeme izrade i bez gubitka kvalitete. Naše usluge ispisivanja širokih formata omogućuju vam da klijentima ponudite maksimalne mogućnosti prilagođavanja i personalizacije, kao i raspon najmodernijih aplikacija za dekorativno ispisivanje.

Moglo bi vas zanimati

  • Canon
  • ...
  • Usluge za davatelje usluge ispisivanja – Napredak