canon cameras mirrorless

Bez zrcala ili DSLR? 

Otkrijte ono najbolje iz oba svijeta

Sve informacije koje su vam potrebne za odabir idealnog fotoaparata

Odaberite savršen fotoaparat za svoje potrebe

Ako proučavate prednosti fotoaparata s izmjenjivim objektivom – ili istražujete nove razine kreativnih rezultata, možete odabrati kompaktni EOS M fotoaparat bez zrcala ili EOS digitalni SLR. Oba donose najbolju tehnologiju za obradu slika i moćne radne značajke, osiguravajući nevjerojatne rezultate i pružajući sjajne kreativne mogućnosti uz nenadmašnu prilagodljivost EOS objektiva i dodatne opreme. Donosimo vodič koji će vam pomoći odabrati savršeni fotoaparat.

eos m5 ambient comparison

Idealni za početnike

Napravite prve korake u EOS svijetu i jednostavno istražite svoj kreativni potencijal pomoću naših osnovnih modela fotoaparata – EOS M10 i 1300D. Kao idealni početni modeli fotoaparata s izmjenjivim objektivima, oba omogućavaju snimanje izvrsnih fotografija i videozapisa putem velikog senzora s 18 MP, a imaju i Wi-Fi za jednostavno dijeljenje.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Model EOS M10 malen je, lagan i svestran te ga možete nositi posvuda, a ujedno i uklopiti u svoj jedinstveni stil zahvaljujući izboru boja i dostupnih futrola za fotoaparat. Kao idealan korak naprijed u odnosu na pametni telefon ili kompaktni fotoaparat, donosi vrhunske rezultate i kreativnu fleksibilnost izmjenjivih objektiva, ali i mogućnost jednostavnog snimanja selfija pomoću velikog nagibnog dodirnog zaslona te jednostavnost načina rada "usmjeri i snimaj".

Saznajte više

eos m10 sample alina rudya

EOS 1300D

Opremljen kreativnim opcijama, ali i dalje jednostavan za upotrebu, EOS 1300D savršeni je DSLR za početak vašeg fotografskog putovanja. Možete učiti o fotografiji i jednostavno istraživati svoj umjetnički potencijal, uz onoliko kontrole nad postavkama koliko želite.

Saznajte više

gull sample a2 creative filters off

Idealni kao sljedeći korak

Ako ste spremni napraviti fotografski iskorak ili jednostavno želite vrhunski, višenamjenski fotoaparat, možete birati između malenog i prijenosnog modela EOS M3 i tehnološki bogato opremljenog EOS 760D. Oba donose razlučivost od 24,2 MP, upravljanje putem nagibnog dodirnog zaslona i Wi-Fi za jednostavno dijeljenje. Osim toga, možete uživati u sjajnim rezultatima uz jednostavne automatske načine rada ili pak jednostavno istraživati kreativne mogućnosti u potpuno ručnom načinu rada.

eos m3 eos 760d

EOS M3

EOS M3 malen je i kompaktan, a ponaša se kao DSLR, kombinirajući moćne radne značajke i odličnu kvalitetu s prenosivošću. Dovoljno je brz, omogućava jednostavno snimanje spontanih trenutaka i donosi širok raspon kreativnih značajki za istraživanje. Osim toga, možete odabrati dodatno elektroničko tražilo za bogatije mogućnosti kadriranja.

Saznajte više

eos m3
Snimljeno pomoću EOS M3
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 760D

Uz svestrane kontrole i profinjenu DSLR ergonomiju, EOS 760D će podići vaš fotografski potencijal na novu kreativnu razinu. Iznimno je prilagodljiv i donosi napredni sustav automatskog izoštravanja u 19 točaka za lakše praćenje objekata koji se brzo kreću te pruža užitak u vrhunskim rezultatima, bilo da snimate sportske događaje, portrete ili krajolike. Osim toga, tu je i dodirni zaslon s promjenjivim kutom, izvrstan za snimanje videozapisa iz različitih perspektiva.

Saznajte više

eos 760d sample

Idealno za napredne korisnike

Naši napredni EOS fotoaparati razlučivosti 24,2 MP s brojnim mogućnostima povezivanja omogućavaju vam istraživanje novih subjekata i tehnika uz razvijanje kreativnosti na uzbudljive nove načine. EOS M5 i EOS 80D donose vrhunske značajke uz više kontrole i veću brzinu, uključujući i brze sustave automatskog izoštravanja te kontinuirano snimanje brzinom od 7 fps, kao i nove razine radnih značajki i kvalitete koje će vašu fotografiju i videografiju podići na višu razinu.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Donoseći ono najbolje iz svijeta kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon, EOS M5 savršeno kombinira vrhunske radne značajke s malim, kompaktnim dimenzijama, što ga čini savršenim za snimanje uličnih fotografija. Osim toga, zahvaljujući središnjem elektroničkom tražilu visoke razlučivosti moći ćete uživati u autentičnom EOS rukovanju. Idealan je odabir za postojeće EOS korisnike, kao drugi fotoaparat koji će biti kompatibilan s postojećim objektivima ili pak kao manja alternativa tradicionalnim DSLR fotoaparatima.

Saznajte više

eos m5 sample gail tibbon
Snimljeno pomoću EOS M5
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 80D

Istražite neograničenu kreativnost snažnog, višenamjenskog i odzivnog modela EOS 80D, izvrsnog za snimanje sportskih događaja, portreta, pejzaža, uličnih fotografija, putovanja i fotografija pri slabom osvjetljenju, kao i kreativne videografije. Opremljen inovativnim tehnologijama, pruža vam kontrolu i fleksibilnost potrebne za postizanje nevjerojatnih rezultata u svakoj situaciji.

Saznajte više

eos 80d sample

Još uvijek niste sigurni?

Nastavite istraživati i pronađite savršen fotoaparat za sebe.