L-series EOS R & EF Lenses

RF objektivi tvrtke Canon

Istražite što je sljedeće

Novo za 2020.

Canon s ponosom najavljuje nekoliko novih objektiva i ekstendera za sustav EOS R, uključujući zadivljujuće objektive RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM i RF 800mm F11 IS STM iz serije L nevjerojatnog dometa i svestranosti. Uz to, Canon također potvrđuje plan predstavljanja dodatnih RF objektiva tijekom 2020.

Registrirajte interes za sustav EOS R

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o sustavu EOS R, ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrirajte se odmah

Potpuno nova izrada

Sustav EOS R i sustav za montiranje RF prenose naslijeđe postojećeg sustava EOS na nove razine. Prilikom dizajniranja sustava EOS R inženjeri tvrtke Canon uzeli su u obzir tehnološke napretke i povratne informacije krajnjih korisnika, kao i lakoću rukovanja i potencijal proširenja asortimana objektiva u budućnosti.

Dizajn koji jamči kvalitetu

RF sustav za montiranje objektiva omogućuje radikalni novi optički dizajn, tako da se veliki elementi objektiva mogu smjestiti što je moguće bliže senzoru pa svjetlost izravno dopire do senzora. Time se smanjuju optičke aberacije i povećava kvaliteta slike.

Canon The RF mount

Dizajnirani za prilagodljivost

Kratki stražnji fokus sustava za montiranje i široki promjer od 54 mm omogućili su optičkim inženjerima tvrtke Canon novi stupanj slobode u stvaranju nove generacije optike – pruža idealnu ravnotežu između smanjenja veličine sustava, vrlo kvalitetnih slika i odličnih značajki.

Canon eos r back folts

Moglo bi vas zanimati i...