nama-hero1

Slovenski lanac robnih kuća Nama poboljšava sigurnost zahvaljujući mrežnim kamerama tvrtke Canon

Mrežne kamera tvrtke Canon za trgovine Nama bile su izuzetno učinkovite i povećale su mogućnosti prepoznavanja krađe. Općenito poboljšanje kvalitete slike bilo je naročito važno te je izravno utjecalo na povećanje broja prepoznavanja kršenja zakona i količine izvješća o incidentima u lokalnoj policijskoj postaji.

Osim toga, upravljanje novim sustavom jednostavno je i prilagođeno korisniku, što timu za sprječavanje gubitaka omogućuje da više vremena provodi nadzirući i otkrivajući krađe umjesto pregledavajući snimke loše kvalitete. Nove zaposlenike može se u samo dva sata obučiti da upravljaju sustavom. Osim toga, ugovor o održavanju sklopljen s integratorom osigurava trenutačan odgovor u slučaju bilo kakvih tehničkih problema, čime se osigurava da bilo kakav prekid rada sustava ima minimalan utjecaj na rad.

nama-image1

"Lako možemo dodati kamere po potrebi i zamijeniti starije modele. To je dugoročno ulaganje. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti raditi s tvrtkom Canon i vjerojatno proširiti ovo rješenje na druge trgovine u budućnosti."

Branka Jerala, direktor marketinga