OD KUPNJE DO PLAĆANJA

Rast podržava automatizacija od kupnje do plaćanja

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Proširenje poslovanja

KEW Electrical jedan je od neovisnih dobavljača električne opreme u Ujedinjenom Kraljevstvu koji se najbrže razvija, a tvrtka uživa veliki ugled po pitanju isporuke istog dana i zaposlenika orijentiranih na klijente.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Utjecaj brzog proširenja

Kako je brzina rasta tvrtke počela premašivati njezin kapacitet, financijski tim ručno je obrađivao više od 96 000 računa godišnje. Ti pojedinačni papirnati tragovi otežavali su obračunavanje primljene robe koja nije fakturirana. Bez odgovarajućeg nadzora troškova i brzorastuće poslovanje patilo je zbog nedostatka protoka novca.

Tvrtka KEW Electrical trebala je rješenje za upravljanje procesom koje bi moglo pratiti rast poslovanja.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digitalna transformacija uz Canonovo rješenje Od kupnje do plaćanja

Stvaranjem strateškog partnerstva s tvrtkom Canon, tvrtka KEW Electrical uspjela je transformirati proces fakturiranja uz automatizirano sveobuhvatno Canonovo rješenje Od kupnje do plaćanja (P2P).

Taj digitalizirani radni proces automatizira 80 % procesa fakturiranja tvrtke KEW Electrical na jednoj platformi, automatski usklađujući, bilježeći i arhivirajući elektroničke račune u skladu s brojevima narudžbenica. Zahvaljujući bržem i pametnijem radu, Canonovo rješenje Od kupnje do plaćanja omogućilo je tvrtki KEW Electrical da održava i podržava rast poslovanja uz visoku produktivnost, potpunu sukladnost i jasnu transparentnost troškova.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


RAČUNI SE VIŠE NE GUBE U POŠTI NITI SE KASNO OBRAĐUJU ZAHVALJUJUĆI BRZINI I UČINKOVITOSTI AUTOMATIZIRANOG SUSTAVA.

Tim Standing,
financijski direktor tvrtke KEW Electrical

Automatizacija radnog procesa za prilagodljiv rast

Uvođenje automatizacije procesa od kupnje do plaćanja omogućilo je tvrtki KEW Electrical da vrati potpunu transparentnost i kontrolu nad protokom novca i troškovima. Ova poboljšana mogućnost kupnje eliminira potrebu za dodatnim zaposlenicima i smanjuje troškove prema dobavljačima pa tvrtka može čak iskoristiti prednost popusta za brzo plaćanje dobavljačima.

U izvršnom odjelu tvrtke KEW Electrical funkcije izvješćivanja i upravljačke ploče P2P rješenja pružaju jasan pregled cijelog procesa fakturiranja, svodeći rizik od prevare i dupliciranih plaćanja na najmanju mjeru.

Automatizirano rješenje pokazalo se toliko uspješnim za financijski tim i izvršni odjel da je tvrtka KEW Electrical uvela Canonovo rješenje Od kupnje do plaćanja i u upravljanje ukupnim režijama.IMAMO OGROMAN POTENCIJAL ZA RAST I ŽELIMO NASTAVITI RADITI S PARTNEROM KOJI NAM MOŽE PRUŽITI PODRŠKU I NASTAVITI OVAJ PUT S NAMA.

Transformirajte poslovanje bržim i pametnijim rješenjima Od kupnje do plaćanja.

Razgovarajte s našim timom