ABC- Hero1

Novim radnim procesom digitalnog tiska povećava se produktivnost, a dobit tvrtke ABC Imaging UK raste

S rokovima proizvodnje pod kontrolom, ABC Imaging UK može se radovati nastavku rasta dobiti. Osim toga, unapređenja radnog procesa otvaraju veće kapacitete zahvaljujući kojima tvrtka svojim klijentima može ponuditi više usluga. To uključuje i proizvodnju kvalitetnih upakiranih dokumenata za natječaje kao i cijeli niz novih proizvoda i primjena.

Zahvaljujući tvrtki Canon i Océ pisačima, ABC Imaging UK korak je bliže ostvarivanju svoje misije; "Impresionirati svakog klijenta, svaki put". “Gledajući u budućnost, smatram kako će poslovanje tvrtke ABC biti vrlo uspješno”, optimističan je Hawkins. “Izvrstan je osjećaj raditi s dobavljačem koji nudi širok asortiman proizvoda, ali i učinkovito i redovito upravljanje računima te podršku za razvoj poslovanja. Zahvaljujući radnom procesu Océ PRISMA i tehnologiji imagePRESS tvrtke Canon, optimizirali smo svoje operacije i dobit zahvaljujući 50% većoj propusnosti i 30% manjim troškovima”.

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"Upotrebom uređaja za tisak imagePRESS C7010VPS tvrtke Canon dramatično smo smanjili troškove za angažiranje vanjskih suradnika. Sada koristimo isključivo svoje uređaje za tisak, a naši su klijenti zadovoljni kvalitetom."

Ray Hawkins, izvršni direktor