ABC- Hero1

Francis Combe Academy kreće na putovanje s tvrtkom Canon radi komercijaliziranja internog odjela za ispisivanje

DWF-logo.jpg

Šećući kroz užurbane hodnike u Messe Düsseldorf tijekom sajma drupa 2012, Chris Turton, e-menadžer u akademiji Francis Combe iz Ujedinjenog Kraljevstva, imao je jasan cilj: pronalaženje partnera koji bi pomogao s komercijalizacijom reprografskog odjela.

Rezultati

Povećanje naklada – crno-bijeli tisak 70% akademijinih materijala

Povećanje naklada – crno-bijeli tisak 70% akademijinih materijala

Izrada nove vrste kvalitetnih materijala na vlastitim uređajima

Izrada nove vrste kvalitetnih materijala na vlastitim uređajima

Smanjenje troškova – smanjenje potrošnje papira i troška za najam uređaja od 7%

Smanjenje troškova – smanjenje potrošnje papira i troška za najam uređaja od 7%

Ušteda od 7000 £ godišnje zahvaljujući interno obavljenom ispisivanju. Planovi za uštedu dodatnih 12.000 £ u troškovima za angažiranje vanjskih resursa uz uvođenje ispisivanja u boji i napredne dorade u 2016. godini u cilju osnaživanja vanjske ponude

Ušteda od 7000 £ godišnje zahvaljujući interno obavljenom ispisivanju.
Planovi za uštedu dodatnih 12.000 £ u troškovima za angažiranje vanjskih resursa uz uvođenje ispisivanja u boji i napredne dorade u 2016. godini u cilju osnaživanja vanjske ponude

francis-combe-objective

Cilj

Razviti odjel za ispisivanje unutar tvrtke pružanjem šireg asortimana proizvoda uz istovremeno smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti kako bi se povećala isplativost.

Izazovi

Razvoj odjela za ispisivanje kočio je zastarjeli radni proces ispisivanja za male naklade.

francis-combe-595wide

Pristup

• Godine 1995. tvrtka Francis Combe prvi put je uložila u uredske uređaje za ispisivanje.

• To partnerstvo napredovalo je nakon što je Francis Combe postala akademija 2009. pa se obratila tvrtki Canon za snažno poslovno savjetovanje o načinu na koji centralizirati i organizirati radni proces ispisivanja. Osim ulaganja u hardver i softver, klijent je sudjelovao u modulima Essential Business Builder Programme (EBBP) i eventima tvrtke Canon.

• Do 2014. tvrtka Francis Combe bila je impresionirana svojim napretkom te tehnologijama i konzultantskim uslugama tvrtke Canon pa je dodatno uložila u tehnologiju VarioPrint. Francis Combe u budućnosti planira dodati tehnologiju ispisivanja u boji i napredniju završnu obradu.