Regionalno – podrška paneuropskog partnerstva

Proaktivno radimo s nekoliko većih partnerstava u regiji. Sukladno našoj poslovnoj filozofiji Kyosei, želimo ispuniti poslovne društvene odgovornosti, učiniti razliku u ljudskim životima i okolišu te ispuniti očekivanja vlasnika udjela.

Među našim partnerima su Crveni križ i Canonova zaklada. Svoje nacionalne urede potičemo da, osim suradnji na lokalnoj razini, rade s tim partnerstvima.


Crveni križ
Surađujemo s lokalnim organizacijama Crvenog križa u 16 država u Europi. Projekti koje podržavamo usredotočeni su na osiguravanje obrazovanja i mogućnosti razvoja vještina nepovlaštenim mladim ljudima. Na primjer, educiramo mlade ljude o ljudskim pravima, HIV-u i drugim važnim temama. Drugi projekti koje podržavamo su obrazovanje djece izbjeglica kako bi učili i postigli više. U drugim državama, djeca dobivaju svoju prvu priliku za odmor, čime se poboljšava njihova dobrobit i promiče društvena kohezija.

Canon Inc., naša nadređena tvrtka u Japanu, također usmjerava donacije na globalnoj razini nakon velikih prirodnih katastrofa preko međunarodne organizacije Crvenog križa. Time pružamo pomoć žrtvama i pomažemo u ublažavanju posljedica te ispunjavamo svoju obvezu prema čovječanstvu.

Saznajte više o podršci tvrtke Canon Inc. za ublažavanje posljedica prirodnih katastrofa.


Canonova zaklada
Zaklada je utemeljena 1987. radi promicanja međusobnog razumijevanja Europe i Japana. Nude se istraživačke stipendije u trajanju do jedne godine koje pokrivaju širok opseg područja, od molekularne biologije do vrtne arhitekture i plemenskog lova. Dobitnici stipendije iz Europe studiraju u Japanu i obrnuto.

Što je Kyosei?
Saznajte više o radu Canonove zaklade.
Saznajte više o sponzorstvu u EMEA regiji.

spacer
					image
Društvo
Lokalno
Radno mjesto
Održivost
Okoliš
Društvo
Poslovanje
Nagrade
Izvješća o održivosti